Kampania: Pan Smokow

Zaczęty przez Gofer, 2005 10 13, 04:04:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

Kampania: Pan Smokow

zamieszczam, aby bylo wiadomo, co jest ze soba powiazane - najwytrwalsi moze zdobeda wszystkie szczegoly

Prolog:
Uwieziony za Brama Pan Smokow spoczywal w letargu. Nieopatrzne slowa wypowiedziane na zagarnietych onegdaj przez niego ziemiach, wybudzily go. W pierwszym porywie gniewu, wielowiekowej frustracji, hanby jaka go spotkala – wyslal swych niewolnikow. Na poczatku odpowiedzieli ci najslabsi i oni zgineli.
Zeslal klatwe... i wtedy przyszlo opamietanie. Ich serca naleza do zla!!! Pragna bogactwa, wladzy, strachu... Upiekl kilka pieczeni na jednym ogniu. Stary Bialy Smok z Rady, padl pod ciosami ludzi pragnacych odejscia klatwy. Demon pragnacy jego powrotu pomogl odwrocić klatwe. Ukazal czesć prawdy – wygodnej dla nich... dla Demonow.
QUEST: PRZEBUDZENIE PANA SMOKOW

Pan smokow wyslal swoje slugi, aby uwolnili Czterech Giermkow

Spis dotychczasowych questow:
Przebudzenie Pana Smokow
Spalona Ksiega
Poznanie Ksiegi Czterech
Przekazanie Ksiegi Czterech
Rytualy nad Ksiega Czterech
watek zakonczony: Zlamana Pieczec Ksiegi Czterech i Uwolnienie Zlotego Demona
watek w trakcie: Insygnia Krolestwa Elfow
watek w trakcie: Wezowy Krwisty Demon
watek w trakcie: Kosciej
watek w trakcie: mlot K.
watek w trakcie: Dom Zniszczenia

reszta to poszczegolne questy, oraz czekajace watki na rozpoczecie...

serdecznie zapraszam
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Gofer

uzupelnienie: watek z Zabojstwem Ksiecia Calbriena i Medalionem Jednorozca (kilka questow)
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się

Gofer

jak do tej pory wykonalem w tej kampanii 23 questy
ostalo sie 5 grup graczy

Gofer

ilosc questow wrosla do 27 z kampani
uwolniono drugiego Demona

Jaskolka

Podziwiam Twoj zapal Gofer :)
Oby wiecej bylo takich QMow jak Ty.

Alvor_Lucard

*Mlask Mlask* Zastanawiasz się jak ciesze ryja kiedy płaczesz mi na PW o PK? - popatrz na Awatar :)

Gofer

ilosc zakonczonych questow 35
ilosc quesow w trakcie 5
ilosc questow do przeprowadzenia: duzo

Gwail

Cytat: "Gofer"ilosc zakonczonych questow 35
ilosc quesow w trakcie 5
ilosc questow do przeprowadzenia: duzo

Łżesz w żywe oczy, Gofer. Przecież na DM nie ma questów i jest totalna nuuUuda.

Gofer

Gwailu, ale z jaka klasa.  :lol:

Alister

Jedna z niewielu rzeczy, ktora lubie w goferze.
Jest swietnym QM.

(tak gofciu to byl komplement)

Niecierpliwie przebieram czulkami w oczekiwaniu na rozwoj wydarzen.
Ai! laurië lantar lassi súrinen,
Ah! like gold fall the leaves in the wind,
yéni únótimë ve rámar aldaron!
long years numberless as the wings of trees!

Ruth

No prosze goferku alesz ty sie dla ans starasz  8) Oby tak dalej !!!!! a dm znowu rozkwitnie w calej swej okazalosci

Kap

Nie zapominajcie , ze to ja jestem zly... Gofer rulez ;]
Każda wystarczająco zaawansowana technologia do zludzenia przypomina magię.

"...emotional states, which in their species, inevitably leads to hatred and violence... It is the genetic instinct of their species to destroy whatever they cannot understand... Violence is as natural to them as breathing"

morfin

Cytat: "Alister"Jedna z niewielu rzeczy, ktora lubie w goferze.

Jedna z niewielu rzeczy, ktorych w Goferze nie lubie:

Nie bylby soba, gdyby sie publicznie nie pochwalil swoimi osiagami i nie pokazal, jaki to on nie jest pracowity i czerpal satysfakcje z pochwal innych. 8)

Ale coz, moze to dlatego, ze poniekad to rowniez moja cecha?  8)

Btw. Gofer: zaliczyles do tej swojej statystyki spotkanie tego Koscieja z moja skromna osoba?

Gofer

Nie... Quest w mojej nomenklaturze to dzialania (2-3 dniowe, po kilka godzin).

Ty miales chyba 2-3 eventy. Spotkania. To co bylo w Swiatyni, to tez event (tak abys mial porownanie).

ps. Daleko mi do Twojej megalomani. Watek jest po to bo kilkadziesiat osb bierze stale udzial w nim (tak - powyzej 30-stu) i dzieki temu oni sie orientuja.

Strooz

Dobrze, że mamy tych 30 eloziąrpg, bo dzięki nim na DM uprawiane są jeszcze questy... Inni, dzięki temu, mogą spokojnie się funflować z redami i uprawiać nieklimatyczne PK.