Nowe klienty i problemy z nimi zwiazane

Zaczęty przez mae, 2007 01 07, 19:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Musisz przeinstalowac i wgrac na nowo patche uog, powinno pomoc.

Dobrze by bylo, gdyby ktos gdzies umiescil 5.0.8.1, jesli nie mozna grac na 5.0.8.2

Guferus

niestety jak przeinstalowalem pathe w uog to przestal sie laczyc z serwem staje na connectingu i sie zwiesza ;) tutaj screeny ustawien z uog moze cos zle robie...:
http://img385.imageshack.us/my.php?image=uogly5.jpg
http://img468.imageshack.us/my.php?image=uog2lz0.jpg

mae

a rince'owales klienta?
i nazwa Twojego katalogu z uo wyglada nieco jakby to nie byl Ultima Online Mondain's Legacy

Guferus

klienta mam sciagnietego 5.0.7.1 zriceowanego odrazu
dzisiaj rano przez takiego laczylo choc z bledami graficznymi(screen wczesniej) a po zresetowaniu pathy przestal sie uruchamiac ;/ a katalog uo nazywa sie jak zwykle "Ultima Online 2D"

mae

Nie pytam o nazwe katalogu z gra, tylko o edycje klienta ultimy online, ktorego masz. Na dm obowiazkowym jest "Ultima Online Mondain's Legacy". Tak nazywa sie gra. Ale sa jeszcze inne, np "Ultima Online: TBR", "Ultima Online: the age of shadows", "UO: the second age" itp.

UO:ML nie tworzy katalogu Ultima Online 2D "jak zwykle". Mysle, ze powinienes przeczytac jeszcze raz opis procesu instalacji klienta i sciagnac prawidlowa wersje. Masz pewnie starsza niz UO:ML i stad brak grafik, problemy.

Guferus

fakt faktem ze mam zainstalowane uo AOS hmm... czyli na taki nie pojedzie mimo ze od patha
5 w gore wgrywa wszystkie pliki z ML? Chodzi o sama gre? bo nigdy wczesniej mi sie to nie zdazalo...
Ale dzieki za rade pewnie masz i racje wywale aos sciagne ML z neta i sprobuje od nowa bede marudzil dopiero jak to nie pomoze  :wink:
thx jeszcze raz

Kretus

shaybeer

mam identyczny problem jak goferus, z tym ze na bank mam zainstalowana uo:ml, client 5.0.8.1 zricowany, i podegrane wszystkie istotne pliczki z www, czyli misc, statics, map.
Jakies koncepcje ? troche irytujacy ten brak grafik :/

krewetek

pliczkow z www sie nie przegrywa.

instalujesz ml'a patchujesz gtwayem i grasz

przeciez jest topic wyraznie na forum

a to ze ragnall tego na www nie poprawil to juz nie moja wina.

shaybeer

krewetek, jak zrobilem wg. instrukcji na wuwie to kompletnie nie widzialem grafik (lawek, stoiska przy banku britt, krzakow etc), dopiero po dograniu pliczkow z wuwy jako tako zaczelo to wygladac.
btw: Odpalajac przez uog zrobil sie jakis update pliczkow, ale efekty byly tj wspomniano powyzej.

klon

A może by tak dać SZPADOM SZPADĘ?:D

Cytat: ThorUczmy sie kochac Adminow tak szybko odchodzą....

mekmar

Klient 5.0.9.1 gdy jest aktywny to zuzycie procesora wynosi 100%. Jest jakis inny klient, ktory az tak nie obciaza procesora?

Gofer

życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

mekmar

Jaki klient i jaki masz procesor u mnie 1.0 Ghz

Gofer

ten sam klient
procesror am2 64 L2 3800+
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"