Nowe klienty i problemy z nimi zwiazane

Zaczęty przez mae, 2007 01 07, 19:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

mekmar

^_^

Hm ale jak grasz też masz 100%? Bo u mnie podczas gry 20-30.. A w lapku procek Celeron D 2.8ghz, 512 ramu i zintegrowana karta SiS :D

mekmar

Jak gram mam 100% Caly czas jak mam klienta odpalonego.

^_^

A Lower client priority nie pomaga? Ew UORice? Jak nic z tego to po prostu czas rozbudować troszke kompa :<

mekmar

Mozna prosic Link. No wlasnie u kolegi ktory ma niewiele lepszy procek 1.6 Ghz nie laguje nic dodatkowo obciaza tylko 40-50%

^_^

Który link?
UORice: http://uo.pspace.at/UO_RICE.zip
Gateway: http://www.uogateway.com/setupbeta%201.9.0.1266.exe
W gate masz w ustawieniach lower client priority ;d Jak masz gate instalnięty to tam popatrz ;) Może pomoże ;d Ew jak chcesz moge Ci podesłać mojego clienta, podaj mi maila na PW. Ale wątpię czy to akurat jest problemem ;]

sokoya

Problem przejawia się następująco - udaje mi się zalogować, ale przy wyborze postaci i próbie włączenia się do świata wyskakuje raport o błędach i UO się wyłącza.
Wpisałam wszystko do rejestru, mam odpowiednią wersję clienta.
Czym to może być spowodowane?

[kilkakrotnie reinstalowałam zarówno uogatewaya, jak i samą ultimę]

Svennson

kurde to samo prakrycznie przeciez jest od zawsze..  plik jakis sie wrzucalo na clienta .. albo nazywalo clienta client_2d juz nie pamietam..  na stronce tez sposob dzialal chyba..
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Gofer

sciagnac clienta z dzialu download, badz uzyc uorice

i sprobowac
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

sokoya

Cytat: "Svennson"kurde to samo prakrycznie przeciez jest od zawsze..  plik jakis sie wrzucalo na clienta .. albo nazywalo clienta client_2d juz nie pamietam..  na stronce tez sposob dzialal chyba..
Cytat: "Gofer"sciagnac clienta z dzialu download, badz uzyc uorice

i sprobowac
Tego też próbowałam - i nic.

Svennson

http://www.dm-uo.pl/download/client_5091.zip masz to ? :D

1. Instalujemy Ultima Mondains Legnacy.
2. Instalujemy Gatewaya.
3. W folderze z UO klikamy na plik UOpatch.
4. Rozpoczyna się patchowanie i czekamy aż się skończy.
1. Zamykamy okienko patchowania (przyciski OK lub cancel).
2. Uruchamiamy UO naciskając "Client 2D" z otwartego okienka i czekamy, aż spatchuje gre do końca.
3. Pobieramy w tym czasie plik UO_RICE.
4. Rozpakowujemy pobrany plik do folderu z OU, uruchamiamy go, po czym zmieniamy nazwę pliku No_Crypt_Client_2D.exe na client.exe.

ja tak robie i zawsze mi wychodzi ..  to z linka zawsze na koniec wrzucam
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

sokoya

Zrobiłam dokładnie tak, jak opisałeś (podobnie robiłam wcześniej). Ale błąd wciąż wyskakuje. Kilkakrotnie resintalowałam UO, gatewaya, poprawiałam rejestr i nic.

Svennson

nosz .. to z clientem cos jest nie tak .. zobacz w temacie  "  prawdziwy poradnik jak zainstalowac  uo na dmce " czy jakos tak..  sam to mam ale nie moge sobie przypomniec jak z tym sobie radze :D

sokoya

Odzyskałam już swój komputer. Sformatowany, po wymianie płyty głównej, karty graficznej i dźwiękowej. Na świeżo instaluję UO metodą z VINU (do gatewaya nie mam już zaufania).
Spaczowałam klienta do odpowiedniej wersji, zrobiłam wszystko zgodnie z recpetą Uruga. Jednakże po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat, że klient jest niedopuszczalny. Dlaczego tak się dzieje?

Gofer

a jaki masz klinet napisany przy logowaniu?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"