Nowe klienty i problemy z nimi zwiazane

Zaczęty przez mae, 2007 01 07, 19:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Andreiblin

A jak mogę określić czy np. mam dość siły żeby założyć dany przedmiot?

SiS

np. stad http://www.dm-uo.pl/?pg=65   po prawej stronie masz kategorie  stal i krew chyba... pod tym masz wszystko

Bazyli

od tego chyba jest skill itemid....
CytatQuot capita, tot sensus...

Maelui

stronka sciemnia...przy temacie walka szpadami jest napisane ze krótka włócznia od 30 str...mam powyzej 30 i nadal załozyc nie moge ;<

Bazyli

cala stronka jest do update'owania... i jakies nieco bardziej szczegolowe info by sie przydalo w niektorych skillach

Dameis

Bo była zmiana, a stronka nie jest Aktualizowana. Np: Na stronce jest "Wojenne widly od 50 str" , a tak naprawdee jest od 55.  :razz:

Sadi666

BTW: Powie mi ktoś ile STR wymagają szpony? Bo jak na razie nikt nie był mi w stanie na to pytanie odpowiedzieć :).

Wol

szpony potzrebuja chyba 50dexa jesli sie nie myle:)

Marv

Cytat: "Bazyli"od tego chyba jest skill itemid....
Sie najpierw dowiedz do  czego jest ten skill, bo to juz kolejny temat, w ktorym sie mylisz co do niego ;)
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Bazyli

No coz... dlatego napisalem "chyba". Errare humanum est. Zmieniliscie na tym shardzie tak duzo skilli ze juz sie czlowiekowi ciezko polapac.

Sadi666

Cytat: "WolAn"szpony potzrebuja chyba 50dexa jesli sie nie myle:)

Jak chce założyć, to napisane jest, że You are not enough strong to wear that...

Anerion

Potrzebuje UO Rice do skryptowania najnowszego clienta na DM . Nie moge go nigdzie znalesc . Te ,ktore znajduje (w tym ten z stronki DM) kryptuja tylko clienta 3D . UoGateway to dla mnie czarna magia i nie wykrywa on clienta . Najlatwiejszym sposobem ,ktory polecil mi kumpel jest po prostu instalacja uo > wrzucenie wszystkich plikow i gra (jednak pokazuje mi blad a mianowicie - gdy wlaczam clienta
"Failed to open 'map1.mul' from HD using a maximum installer . Either this file is not readable your system needs to be rebooted ,or the file dosnt exist and you either need to reinstal or switch a non-maximum install" - nie mam wyboru jakie UO chce zainstalowac wiec raczej jest na maksymalnym odrazu . Prosze o jak najszybsza pomoc .

Duck

zrikowany klient jest dostepny na www w dziale pliki
uo rice obslugujace klienty 6013x jest dostepne na www w dziale instalacja uo

http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,14601.0.html
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Anerion

Aha thx wielkie zaraz sprawdze czy dziala

Ajan

takie małe pytanie, nie wiem czy ktos juz o tym wspominał ale jak ja naciskam na log out to wyskakuje mi komunikat o blędzie z pytaniem czy wysłać raport, za kazdym razem, utrudnia to zycie na tyle ze za kazdym razem mam inne ulożenie na ekranie (czary, pap itp.) wtf?
Jeździec bez głowy idolem każdego nieumarłego...

Cytat: krzywasKolega ma na imię Mekmar :<