Prawdziwy poradnik jak instalować UO pod DM II

Zaczęty przez Michak, 2007 04 29, 18:54:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Svennson

zeby nie bylo
-edytuje plik Login.cfg na LoginServer=89.174.216.132, 5001

nie edytuje nazwy tylko zawartosc :P, na tylu systemach instalowalem UO pod DM i 0 problemow szczegolnie z vinu -.-
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Levan08

Cytata mojego sposobu probowales?

znajduje sie na gorze tej strony

Próbowałem i nie pojawia mi się ta ikona crypt_2d,a robiłem wszystko jak było tam napisane.

duzem

Cytat: "Levan08"
Cytata mojego sposobu probowales?

znajduje sie na gorze tej strony

Próbowałem i nie pojawia mi się ta ikona crypt_2d,a robiłem wszystko jak było tam napisane.

bo powinienes uzywac pliku "client" a nie  "crypt_2d"

juz aktualizuje

@edit

juz;]

Levan08

I tak nie chodzi...;/ Dobra daje se spokój z tym.Już dosyć się namęczyłem i nic nie wyszło.

Levan08

CytatTylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.

A co tam jest??

Borry

http://dl.getdropbox.com/u/671030/InstalatorDM.exe

Po odpaleniu powinno Ci zainstalować UO gotowe do połączenia z DMką.

Levan08

Dochodzi do 320 mg i nie ściąga dalej.Jakiś błąd jest i nie ściąga dalej.

Melo

To już musi być wina z twojej strony, kilka osób to ściągnęło, może zresetowałeś połączenie w trakcie ściągania, lub masz zmienne IP które się odświeżyło w jego czasie. Zresetuj komputer, ustaw ściąganie raz jeszcze i wyjdź na podwórko. :)

Levan08

Ale już 3 razy próbowałem.Zawsze zatrzymuje się na 320mb,i nie przerywa tylko pisze tak jak by całość już pobrało.I czemu mi postów nie liczy na forum?

Malak

może masz za mało miejsca na dysku, bądź ustawiony w przeglądarce limit do 320mb ściągania

Levan08

Nie,to coś innego musi być.Miejsca mam 50Gb wolnego a pliki większe już ściągałem i dobrze było.

Ghost

Cytat: "Levan08"I czemu mi postów nie liczy na forum?
Ponieważ w tym dziale wyłączone jest zliczanie postów.

Levan08

I kolejny błąd.Pobrałem tego clienta DM zainstalowałem,włączam ikonę client.exe i pojawia mi się to-Failed to open 'staidx0.mul' from HD using maximum install.Either this file is not readable,your system needs to be rebooted,or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install.

onek

Levan, odpuść sobie na kilka dni. Serwer jak na razie nie jest dostępny i wszystkie Twoje próby połączenia nie dojdą do skutku, a tym samym nic nie można poprawnie zweryfikować.

Jak serwer "podniesie się" wtedy zacznij znowu.

Sprawdzaj status serwera na http://www.dm-uo.pl w środkowej kolumnie, czekaj cierpliwie  :cry: