Desktop DM

Zaczęty przez Nythil, 2007 06 27, 00:34:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nythil

Kiedys ktos z ekipy napisal, ze w planach jest stworzenie kilku desktopow dla graczy Dm, do wyboru. (tutaj chodzi mi o wybor plikow przygotowywanych przez ekipe, bo desktopy sa, ale trzeba to pokretnie patchowac). Chcialbym sie dowiedziec czy takie cos jest w planach, w planach "po ksiestwach", czy wogole zapomniano o sprawie desktopow ?

Chetnie wrocilbym nawet do standardowego desktopu UO, do tego nie moge sie przyzwyczaic jakos, a i teraz nia pasuje juz tak ladnie do strony jak poprzednio.

Ps. A to dodoam jeszcze prosta ankiete, zobaczymy co mysla inni :wink:

Gofer

jest udostepniana Verdata i jesli dobrze pamietam bragl opisal sposob instalacji desktopu - prosze wrzucic tu link

ponadto jako ekipant chcialem zapewnic ze jak tylko znajda sie dodatowi skrypterzy z chcecia udostepnimy co tylko sie da aby gralo sie lepiej

do tego czasu mozna miec tylko nadzieje ze bedzie to zrobione przy okazji
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

urug

http://dm-uo.pl/index.php?pg=18

Dla tych, którzy nie chcą czekać, sposób na samym dole :>