Twoje nastawienie do noobkow

Zaczęty przez Nanuki, 2007 07 02, 01:07:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hadit

Cytat: "mae"(...)Prawda jest taka, ze na DM nie ma juz noobow.  Zjawisko [mlody] zaniklo juz dawno temu. Teraz nowe postacie to sekondy, kumple grajacych, ludzie z MW i innych. Czemu?
(...)
Nie pamietam od dawna takiego noobka, ktory byl prosil o rade, a nie zloto ('panie, nie masz moze zbroi plytowej?').

Juz mnie nie pamietasz? Kilka razy sie spotkalismy...  :cry:

P.S.
Teraz wszyscy robia 2ndy, 3rdy, n'ty jako sexy elfice, zeby nazbierac kasy u mae  :mrgreen:
He's half a man and half a god,
One half bitch one half dog.

desdemon

ja tam moim fourthem od nikogo nic nie wyciagam :)

Rincewind

Łał, ale intrygujący i wymagający intelektualnie temat. Każdy jeden to widzę większy Pajacyk, tudzież inny Caritas :P
Młodych trzeba lać bo przecież nie ma prawdziwych młodych  :twisted:  :mrgreen: .

kaito

jestem noobem, gram na serwerze kilka tygodni i jeszcze nikt mnie nie zabil, z ludzmi idzie sie dogadac przewaznie zawsze, jednak jak mam dluzsza i delikatniejsza kwestie do omowienia to wybieram tych co sie klimatyczniej zachowuje - ci nie olewaja czlowieka, a co do pomocy materialej to mialem szczescie - przygarnela mnie gildia rzemieslicza i pewnie tylko dzieki nim nie musze nikogo o nic prosic
God is the Number 1 Killer, He out killed...Genghis Khan...Kublai Khan...Pamalane...Yes he did, He out killed Hitler...out killed Mussolini...Out killed Napoleon, When God gets ready to kill he wipes...Cold, Complete, God the Killer...

mae

osoby nowe na shardzie powinny miec [mlody] jak kiedys, a postacie, ktore sa z konta, na ktorym juz cos jest, nie

wowek

ereb

ja ogolnie mysle ze powinno sie powrocic do podpisy [mlody]
wtedy mozesz na taka osobe spojzec inaczej, jak sie wozi jak nie wiem co, przylac albo nakierowac na poprawny tok rozumowania a jak faktycznie widac ze lata w ciuchach od vendora na kox, wspomoc jakas sumka zlota...
http://www.youtube.com/watch?v=hptXcwtSyJE

" As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley. "

- GEN. George S. Patton.

SolTell

jak sie total noob nawinie (tzn nie sek, nie kumpel z MW itp) i ładnie odegra
a nie wpadnie do "banq" [tekst (c) by redzi] i powie "dajcie na dom/psa/zbroje" to wtedy pomoge.

również pomagam noobkom na ircu informacjami, kox porady itp itd. ale nie umawiam sie na przekazanie złota bo "ty taki dobry gracz jesteś to weź coś daj".

Mendoza

A ja kiedys long time ago pomoglem tylko nowemu rolnikowi co go nie bylo stac na domek a bardzo chcial warzywka uprawiac  :cool: Kto zgadnie kto to byl dostanie krakersa.

wowek

sokoya

Cytat: "SolTell"a nie wpadnie do "banq" [tekst (c) by redzi] i powie "dajcie na dom/psa/zbroje" to wtedy pomoge.
To w ogóle takie indywidua istnieją?
Spotkaliscie się z takimi natrętnymi noobami?
(osoboscie to tylko słyszałam o jednym :p)

desdemon

Cytat: "Mendoza"A ja kiedys long time ago pomoglem tylko nowemu rolnikowi co go nie bylo stac na domek a bardzo chcial warzywka uprawiac  :cool: Kto zgadnie kto to byl dostanie krakersa.

po ksiestwach sie dowiedza? ;)

SolTell

sokoya. no cóż są osoby które mówią "banqi" i "dajcie na dom" całe piękne DM

wowek - o co chodzi? :)

Nanuki

Mi sie zdazylo zebrac o puste butle :P

wowek

Cytat: "Mendoza"A ja kiedys long time ago pomoglem tylko nowemu rolnikowi co go nie bylo stac na domek a bardzo chcial warzywka uprawiac  :cool: Kto zgadnie kto to byl dostanie krakersa.

o to chodzi ;]