Pytania i odpowiedzi dotyczące księstw.

Zaczęty przez Daltar, 2008 04 25, 22:38:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

Pan A otrzymal 60% glosow (a musi miec 70%)
moze warto dogadac sie i zaproponowac stanowiska, pieniadze za poparcie
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Rowen

Moze to po prostu zly system? 70% to zdecydowanie za duzo .

Jasmine

Gofer, pan a otrzymal 75% glosow takze powinien zostac wybrany ;] 6/8=75% poparlo go 60% ale glosow dostal 75%, ale i tak powinno byc zmienione na 51% glosow, a wszyscy co nie glosowali powinni byc dopisani jako popierajacy burmistrza...

Gofer

ale przelicznik jest niez  glosowania a z kamienia
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Jasmine

Cytat: "Gofer"ale przelicznik jest niez  glosowania a z kamienia

wiec zle napisalisci musi go poprzec 70% mieszkancow... hmm gdyby w polce tak wybierano prezydenta bysmy go nie mieli ;] bo Frekwencja zadko jest taka a co dopiero tyle osob na 1 kandydata...

powinna byc wygrana wiekszascia, z tym ze zaglosowac musi conajmniej 50% mieszkancow, wszyscy co nie glosowali dopisuja sie do poparcia, jezeli poparcie spada ponizej 50% to ponowne wybory...

na 3 kandydatow jezeli kazdy dostanie 16%, tylko 16%!!! to glosowanie lezy

Rowen

Dla mnie to troche zenujace ,ze juz 3 raz bede musial kandydowac na burka mimo miazdzacej wiekszosc mieszkancow popierajacych mnie.

Spider

Jesli jest 3 liczacych sie kandydatow (takich na ktorych ktos glosuje) to moze warto sie z nimi spotkac i ustalic wspolny program + kandydata? Bo watpie zeby osoby kandydujace byly na tyle zdeterminowane zeby przez brak porozumienia zablokowac kamien miasta...

Rowen

Czy uwazasz ,ze osoba ,ktora ma 0 glosow i zapisala sie zeby ktos nie wygral wyborow to liczacy sie kandydat? :lol:  :lol: Drugi kandydat zrezygnowal ale GMom mimo zgloszenia nie chcialo sie go usunac to mnie szlag trafia .

Jasmine

jak pokazala praktyka, system zginal ;] spider jak sie z kims bijesz to sie dogadujesz kto ma wygrac? no chyba nie...

Spider

Skoro to zeby 2 osoba nie doszla do wladzy jest wazniejsze od istnienia tego miasta to trudno. Mniej aktywnych kamieni = mniej miast = mniej strazy = mniej lagow = wiecej graczy w innych miastach - same plusy jak dla mnie ;]

Jasmine

tak tylko ze jak w miescie jest dwoch kandydatow ktorzy maja duze poparcie i nawet jak bylo ostanio w yew ze jest masa ludzi duzo glosuje ale nikt nie dostanie 70% to dupa. skonczy sie na tym ze wogle nie bedzie miast. system poprostu jest zly. wymaga powinna byc frekwencja a nie ilosc glosow na kandydata.

Kam

System nie jest zly, komus juz zablokowal sie kamien miasta? Nie? No wlasnie. Komus zablokuje sie kamien miasta, ludzie zobacza, ze nie maja strazy, to wtedy przemysla czy chca jednak wybrac burmistrza.
mors vincet omnia

Rowen

Kamiz ... Gdybys chodz troche orientowal sie w temacie to powinnienes wiedziec ,ze potrzeba 3 nieudanych elekcji do zablokowania sie kamienia. A narazie minely 2 i zaczela sie 3. Jak juz Jasmine powiedziala system jest zly!

Duck

dokladnie tak jak Kamiz mowi, brak burmistrza = brak wendorow, straznikow, bankiera, praktycznie brak zycia
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Rowen

Duck myslisz ,ze przeszkadza to osobie ,ktora specjalnie zapisala sie do miasta zeby nie wybrano wladcy? Odpowiedz se sam