Pytania i odpowiedzi dotyczące księstw.

Zaczęty przez Daltar, 2008 04 25, 22:38:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karcharot

w niektórych miastach działa, więc sobie radzą. a Tobie Jasmine melisse polecam, potem pisanie na forum.

Było mówione  że testy, więc nie wiadomo o co ten krzyk.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Jasmine

tak jak masz 5 osob na krzyz w TK i napisac do wszystkich to 3 minuty to sie sprawdza, a jak 2 osoby beda kandydowaly to juz odpada 40% mieszkancow to juz wogle... a to wlasnie takie dziury zabite dechami mialy byc wywalane a nie najwieksze miasta.

ignaś

Jasmine jak na razie to robisz tyle dla tego serwera, ze powinienes siedziec cicho i cieszyc sie ze ktos cos robi.
Caly czas obserwujemy co sie dzieje i wyciagamy wnioski, wiec to ze bedziesz plakal w co drugim swoim poscie nic nie zmieni, a tylko robisz sobie piekna reklame.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Jasmine

Cytat: "ignaś"Jasmine jak na razie to robisz tyle dla tego serwera, ze powinienes siedziec cicho i cieszyc sie ze ktos cos robi.
Caly czas obserwujemy co sie dzieje i wyciagamy wnioski, wiec to ze bedziesz plakal w co drugim swoim poscie nic nie zmieni, a tylko robisz sobie piekna reklame.

tak z reguly to wole zeby ktos nic nie robil zamiast psul ale co tam...
no i wlasnie to jest blad. bo to powinno cos zmienic bo nie oszukujac sie daliscie ciała...

Aion

azyl - straz reda w meiscie blue majcego azyl morduje ;P
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Gofer

jakie miasto aion?

Jasmine jestes tak wspanialym graczem i uzytkownikiem forum, ze mam prosbe idz na inny shard. Nie umiesz wnosic niz pozytywnego to przynajmniej zglos buga, i zamilcz. Bo tak naprawde nic Ci sie nie nalezy. Nawet prawo gry tutaj.

Wiele osob krytykuje i poprawia, ale konstruktywnie. Ty masz geny wybitnych czlonkow Samoobrony + Konowicza. Masz problem to zostaw te gre.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Spider

Jasmine: Tak uwazasz ty + kilka osob na kilkaset graczy posiadajacych aktywne konta wiec chyba jestes w mniejszosci :< (prawa demokracji o ktore tak ciagle walczysz ;<)

Edit: Gofer - pewnie Dolenost bo tam chyba azyle nie dzialaja.

Rowen

Spider ponad 30% jest przeciw! Haha nie przeszlo! Do 3 razy sztuka i zamykamy DM,

Jasmine

Cytat: "Rowen"Spider ponad 30% jest przeciw! Haha nie przeszlo! Do 3 razy sztuka i zamykamy DM,

Rowen nie pogadasz. zobacz:

Gofer - widzi co jest zle i zwraca uwage na zachowanie.

Spider - jeszcze nie pojal ze ten system jest bez sensu i dalej mysli ze to jest dobrze byle tylko nie powiedziec ze mialem racje.

Ukulele

Ja też uważam że system głosowania jest trochę trudny dla wielkich miast, a łatwiejszy dla tych najmniejszych. Trzeba by coś z tym zrobić.

I też uważam że Jas, się za dużo piekli, trochę łagodniej do tego podchodź.  :neutral:

Diabellus

Gofer, sam masz geny Samoobrony i Kononowicza.

System jak widać, kompletnie nie działa. W ogóle nie rozumiem kompletnie czemu zrobiony system "elekcji". Zastąpiono burmistrza elektorem, po prostu  żal.pl. Jaki to ma sens, gdy np Occlo od dawna ma swojego namiestnika i jakoś żaden GM nie kwapi się by go mianować na należną mu pozycję? Może powiecie mi jeszcze, że to grace mają biegać za GM bo GM zmieniają system i mają w dupie co zrobią gracze? Ech.... Odechciewa się grać przy takim wspaniałym systemie. Demokratyczne księstwa :lol:

Badalaman

Takie weszly. Fakt faktem to nieco inna droga niz wczensiej, gdy miasta faktycznie nalezaly do jakichs grup graczy.
No ale taka wybrano, jakas bylo trzeba.

Zaden system, jaki by nie byl nie spasowalby wszystkim.

Zobaczymy jak ten sie sprawdzi z czasem.
Moze faktycznie czesc miast wymrze i w pozostalych bedzie wiecej mieszknacow - tak przynajmniej bedzie jak system sie utrzyma.

Diabellus

Badyl, to umrzyj sam :> .

Wprowadzono taki system, a nawet nie spytano graczy. Dzięki, ale to chyba miał być system dla graczy a nie dla łechtania własnego ego MG. A zresztą, co ja będę się produkował. Umrze 90% miast, a potem wszystkie bo jak ludzie zlecą sie do jednego to nie będzie dało się wybrać elektora.

Badalaman

Zaden system nie spodobalby sie wszystkim.
Do tego zcesc graczy wogole olalaby kseistwa bo zmuszaja do pewnych wysilkow ktorych wczensiej nei bylo.

Poza tym to Ekipa decyduje jak wyglada shard, wiec i jak wygladaja ksiestwa.
Zapewne gracze zainteresowani tworzeniem systemu mieli okazje w tym uczestniczyc, ale plakac po fakcie ze sie cos niepodoba jest duzo latwiej niz uczestnizcyc w opracowywaniu propozycji.

Jedyne na co licze to ze wreszcie Ekipa bedzie sie konsekwentnie trzymac tego co wprowadza a nie w kolko zmieniac, w zaleznosci kto glosniej placze na forum/IRCu.

Karcharot

Diab... po to jest opcja przyjmowania i odrzucania próśb o obywatelstwo, żeby to burek stwierdził czy chce być kolejnym yew, czy liczba mieszkanców jak w TK mu odpowiada. z tąd też twoje podejrzenia że wszystkie miasta wymrą są moim zdaniem niesłuszne.

co do samych wyborów...

najlepszy moim zdaniem byłby system, gdzie kandydat jest wybierany większością głosów ale tylko w przypadku gdy 90% mieszkańców głosowało.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D