klienta 6.0.13

Zaczęty przez Lektor, 2009 08 03, 19:28:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lektor

Co on wogóle dodaje/zmienia ?

Aion

stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Duck

bez powodu producent napewno nie wypuszcza nowych paczy
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Eavendil

Moglby ktos wrzucic kompatybilne Easy UO? Szukalem w necie ale nie moge sie zarejestrowac na ich stronke :/

Lektor

Eavendil

Ekspres Nie minelo 5 sek i juz byl link  ;D
Wielkie dzieki

Lektor

jak wyeliminować ten błąd ? nawet nie mogę zmienić opcji w UO ;/;/;/

http://img190.imageshack.us/i/errorrrrr.png/

Borry

Cytat: .maL w 2009 08 04, 10:13:24
Mialem to samo. Rozwiazanie proste: skopiowalem ten katalog z moim loginem do katalogu glownego uo i podzialalo czyli x:/uo/twojlogin/... ;]

Lektor

eee troche nie czaję tego :P  :-[

maL

Lektor po prostu wejdz do katalogu gdzie masz ultime, nastepnie wejdz do folderu desktop tam znajduje sie katalog, ktory nazywa sie tak jak login do twojego konta, musisz go skopiowac wraz z cala zawartoscia wrocic do katalogu gdzie masz wszystkie pliki do ultimy i wkleic.

Po tym zabiegu problem zniknie ;].

Lektor

mam, zły folder kopiowałem :<

milos

Kiedy wgralem nowego klienta ( bo nie chcial sie spatchowac do nowszego ) i probowalem uorice uruchomic to wypisalo blad, ze nie moge dokonac enkrypcji, i przy probue uruchomienia klienta mam, ze nie znajduje pliku map1.mul ( ktorego faktycznie na dysku nie ma :P )  
chwile wczesniej oczywiscie uo chodzilo...

Ghost

Samo wgrywanie pliku jest bez sensu. Należy albo nadgrać pliki plikami z czystej instalacji, albo zainstalować od nowa i spatchować. Inaczej ciągle będziecie borykać się z jakimiś błędami.

Borry

No dobra... ponieważ argumentacja "nowszy jest lepszy bo jest nowszy" do mnie nie trafia, to chciałem się dowiedzieć, czy "stary" klient ma być w najbliższym czasie wycofany z użytku?

Antheramis

milos odnosnie tego pliku Tin opisal wczesniej co nalezy zrobic :P czyli nic trudnego ...
blad przy zmianie w opcjach czy wylogowaniu tez zbyt trudny do naprawy nie jest

jedynie z jakim problemem sie spotkalem to gdy plyniemy na lodzi UOAM stoi w miejscu dopiero jak sie ruszymy zmieni sie polozenie naszej postaci na uoam da sie cos z tym zrobic ?
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne