problem z lodzia

Zaczęty przez Abelson, 2009 08 19, 17:28:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abelson

Witam . Nie chcialem zaczynac mojej obecnosci na forum jakims glupim pytaniem ...ale niestety musze.

Jestem rybakiem (jak chyba kazdy poczatkujacy ) ...wiele sie napracowalem lowiac ...w koncu spotkalem zyczliwa osoba , ktora zostala moim mentorem i w prezencie na zachete ofiarowala mi lodz ( dla mlodego jak ja to po prostu cos wspanialego )
wszystko pieknie ladnie lowilem sobie bez strachu przed aligatorami na pelnym morzu ..W koncu trzeba bylo wrocic do portu z calym polowem by sprzeda steki ..podczas drogi powrotnej na poklad wdarl mi sie jeden z aligatorow ...zabil mnie ...i jakgdyby nigdy nic rozgoscil sie na mojej lodzi .
Nie mam mozliwosci wskrzeszenia sie u sternika bo ten gad mnie od razu zabija ...Czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji ..czy to po prostu game over jak dla mnie ?

bylbym bardzo wdzieczny za pomoc ...bo w momencie kiedy moja gra nabrala sensu ...przytrafila mi sie ta nimila sytuacja ...a nie chcialbym tak skonczyc przygody z dm :)

Svennson

najlepiej sie wskrzesic i dacc jakas komende np cala w tyl
ew poczekac az lodz podryfuje i wywali tym samym aligatora z pokladu jezeli i to nie zadziala to napewno pomoze ci jakis gracz czy gm ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Abelson

jestes pewien ? :D do gm pisalem przez gm page...nic :/
gracza to nie wiem skad tam wytrzasne ...jestem nowy nie znam nikogo :(

to moze jakis chetny by pomoc ?

Ukulele

Ja ci pomogę, zagadaj na ircu ;D

Abelson

ha ha :) zrobilbym to w pierwszej kolejnosci gdybym tylko mogl ..Niestety mieszkam i pracuje w wlk. brytanii i nie mam tej mozliwosci...

moze gg ? 5260817

Agraeld

pytaj ludzi w grze. na pewno ktos sie znajdzie.
nie musisz nikogo znac ;)

Abelson

ja wszystko rozumiem ....ale jak mam sie kogos spytac jak siedze na lodzi sam na sam z aligatorem ...? sorry ale nie widzialem zeby ktos akurat przebiegal ...:P po wodzie...

Ukulele

Jak umiesz obsługiwać automapę, to prześlij koordynaty twojej łodzi.
http://dm-uo.pl/download/uoam_full.zip
Zainstaluj, najedź myszką na punkt w którym jesteś, prawy klawisz, "new label" i spisz "Position" X i Y.

Rudus

Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Abelson

to jednak Bogowie istnieja :)
Dziekuje bardzo za pomoc ...temat do zamkniecia :)

Korgail

Cytat: Agraeld w 2009 08 19, 18:14:32
pytaj ludzi w grze. na pewno ktos sie znajdzie.
nie musisz nikogo znac ;)
Ciekawe jak ma zapytać skoro jest duchem na środku morza?
Myśl :P

No i temat można zamknąć