Nekromancja

Zaczęty przez DragoN, 2009 09 04, 20:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ragnall

mekmar: A co ma plaga moba do plagi gracza ?

Już Wam napisano, że wszystkie zaklęcia zadające dmg mają swoje IDENTYCZNE CO DO EFEKTU ODPOWIEDNIKI w innych szkołach. U Spirytysty jedyny problem to regi i brak pewnej grupy zaklęć.

licho: Problem regów miałeś juz daaawno zgłaszany. Wystarczyło tylko dać zielone światło do działań i nie musiałbyś teraz udawać, że pierwszy raz zgłaszany masz problem.

Black Day

Ja całkowicie nie widze płaczu skoro dano możliwośc Druida dla graczy zła pod ogolniedostępna postacią szamana .

Nadal brak niby balansu  ?  - to poprosimy poza necro dla zła o  klase czysto dobra z magią  ;)

ignaś

Idz sie BD zapoznaj z roznica miedzy szamanem a druidem i miedzy spirytysta a nekromanta.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Wol

tylko jedno mi przychodiz na mysl jak czytam posty bd.  <facepalm>

no ysle ze albo by tzra ulatwic kox albo obnizyc cene regow bo jest przeskok pomiedzy nekro a reszta

Black Day

Szkoda że nie przychodzi Ci pograć spirytysty lub innej formy dobra . Tylko stękasz na forum  ;D

Znam balans dla Druida i Necro oraz odmian - co nie oznacza iż mogłaby być bardziej zadbana ta  z tych dobra .  :P

Oraz dodana nowa klasa True dobra .

skorzak

Cytat: ignaś w 2009 09 06, 01:28:24
Cytat: skorzak w 2009 09 06, 00:24:38
Z czarów nekro to chyba tylko An-lor i tutaj trzeba mięc makro które zdejmuje i zakłada jasny płaszcz, albo grać na rozjaśnionym monitorze, nic innego ostatnio zmiana nie wprowadziła, tylko denerwuje w PvM...(ofc. nie tych co uprawiają świniobicie ;) )
Czarna mikstura ktora jest dostepna dla kazdej klasy? No wielki problem zbindowac ja sobie pod klawisz w dobie izi.

Lykając czarna miksture pozbawiam się jedynej możliwości leczenia - żółtej mikstury.
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

ignaś

Nie ma klasy true zla to czemu mialaby zostac dodana klasa true dobra?
NEW WORLD RECORD:

Black Day

To zadam pytanie a czemu miałaby być nie dodana ?

Jakoś i ten  przykladowo Spirytysta i Necro - ma kontakt z Umarlakami - rozumiesz co mam na myśli  ???

Cytat: ignaś w 2009 09 10, 11:29:56

To czemu Balans i Wilkolaka i Behemota opiera sie na mroku ?  ;D ;D ;D

Niby Ta sama klasa postaci z tymi samymi walorami grywalności z małymi korektami !

ignaś

Skorzak takie bajki to mozesz swojej dziewczynie wciskac.
Lykasz zolta, pozniej czarna (zolta nadal dziala), i mozesz kolejna zolta lyknac bez najmniejszych problemow.

Cytat: Black Day w 2009 09 10, 11:33:01
To zadam pytanie a czemu miałaby być nie dodana ?
Nie uczyli ze neiladnie jest odpowiadac pytaniem na pytanie?
Cytat: Black Day w 2009 09 10, 11:33:01
Jakoś i ten  przykladowo Spirytysta i Necro - ma kontakt z Umarlakami - rozumiesz co mam na myśli  ???
Nie, nie rozumiem co masz na mysli.
NEW WORLD RECORD:

ignaś

NEW WORLD RECORD:

Black Day

Odpowiedz ponowna :

Cytat: ignaś w 2009 09 10, 11:29:56

To czemu balans i Wilkolaka i Behemota opiera sie na mroku ?  ;D ;D ;D

Niby ta sama klasa postaci z tymi samymi walorami grywalności z małymi korektami !

Wol

a co orderowi mieli dac grafike wrozki zamiast behemota?

Black Day

Zawsze szukasz bocznej odpowiedzi Wolanku ale w tym temacie jak wielu innych przedstawiłem swoje poglądy .

Odpowiedz na Twe pytanie jest  " Tak dać " oczywiście czemu nie dać tylko inaczej , bo chyba do poprzedniego uzasadnienia i argumentu nie ma najmniejszej wątpliwości bo to fakt .

Btw nie przyklejaj sie do mych wszelkich wypowiedzi bo wypadasz naprawde dziwacznie ze swymi argumentacjami - nie mam nic do Ciebie ale dorośnij nawet w ocenie zabawy w rozgrywke Rpg .

End nie wcinam sie ze zbednym off w temat dla necro .

Ghg

tak samo jak wampir i drow nie moga grac szamanem, tak samo order nie ma wrozki. skoncz trollowac temat, bo nie jest o tym.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Wol

no bd jak na argument ghg odpwoiesz?

behemot to bestia. i order moze nia grac. wystarczy ladnie wymyslic koncepcje i odegrac bestie #dobra#

trche wyobrazni i msz true dobro postac.   

i sam dorosnij. masz 40lat a zachowujesz sie ponizej krytyki. twoje posty sa chaotyczne, niezrozumianie napisane. mam wrazenie ze amsz problemy ze soba i niepotrafisz sie wewnetrznie wyciszyc aby sklecic sensowne zdanie.

Masz syndrom piotrusia pana do tego...