Nekromancja

Zaczęty przez DragoN, 2009 09 04, 20:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Black Day

Jesteś w wielkim błędzie Wolanku i nic nie wiesz o ludzikach odemnie oraz mej osobie i formie gry .

Polecam Ci sie dobrze pobawić i nie jechać w temacie dla Necro Jaki to BD zły .

PS.Polecam PW tam wszystko wyjaśnimy sobie i jak napisalem wyraziłem tylko swoja opinie w temacie jaki może być dalej prowadzony w celu polepszenia lub nie sytuacji Necrosow .

Karcharot

BD..podejdź do ściany, zastanów się czemu 99,5% graczy dmki gdy widzi Twój nick na forum, ucieka w popłochu. Uderz głową w sciane, mocno.

zastanów sie jeszcze raz, następnie ponownie uderz głową w sciane.

Czynności te powtarzaj az do momentu gdy zrozumiesz że wszyscy mają Cię tu dość i postanowisz skasować konto na forum lub zapomnisz do niego passa.
Pozdro!
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

klon

Wróćmy do tematu...
Ps:Nie uważacie że graczy DMki jest za mało żeby mieli się jeszcze dzielić przez jakieś głupoty?
Ps2: Wiecie gdzie znalazłem jakieś info odnośnie Czarów nekromanty? Na stronie innego serwera...to tak w nawiązaniu do mojego pytania wcześniejszego:) Naprawdę tak musi być?

Pozdro
A może by tak dać SZPADOM SZPADĘ?:D

Cytat: ThorUczmy sie kochac Adminow tak szybko odchodzą....

Black Day

Jakies bajki piszeszskoro gra tu ze mna aktywnie  6 bardzo bliskich  kumpli z reala oraz  kilku zapoznanych przez pare lat mam dobre z nimi kontakty .

Przy online 70 to sobie przelicz % tych co niby mnie na DM  nie chcą .

Bo może faktycznie mam więcej kumpli niż nie jeden atakujacy mnie i za przeproszeniem szczekający na forum  oraz z tymi kumplami wspaniale bawimy sie na serwerze DM w RPG z dodatkiem  PvM oraz PvP .

Z swoimi zagrywkami to dajcie sobie luz temat jest o Necro i ponownie pisze wyrazilem w nim tylko swoje zdanie odnośnie odpowiednika po stronie sil dobra .

Ps. A przykład szczekaczy Kamiz pożegnal sie oficjalnie na forum a nadal szczeka jak wielu innych End - Temat dla Necro jest  ;D

Ps2. Nie mam zamiaru kasować zarowno konta w grze oraz na forum wręcz przeciwnie nowe plany na nową przygode na serwerze Dziedzictwa Mistrzów .

Ps.3 Prosze moderatora o wykasowanie za 24 godziny w tym temacie zbednych wypowiedzi zarówno moich jak i innych   bo temat jest o sytuacji Necro .

Wol

wiedz spadaj z tego tematu. mam nekro wiec sie ebde wypowiadal a ty i twoje idiotyzmy zawsze prowokuja. 

a twoje pw obrazajace mnie nie robia wrazenia. ta msz kumpli jakos ani razu ich nieiwdzialem. i ktos przede mna ma racje. idz pod mur i j**nij sie w palice.

wg mnie nekro jest do napisania od nowa;p

Black Day

Kolejny pokaz elokwencji - od nowa to jest do napisania : Paladyn  , Iluzjonista , Kapłan zaraz po balansie innych spraw .

seo

raczej priorytetem powinno być poprawienie grywalności - i nie tylko, tego co mamy obecnie ;)

Vlad_R

to moze zaczniemy konkretyzowac a nie gadac o dupie BD?

1. poprawa regow - w stosunku do innych magii alternatywnych sa bardzo drogie
2.poprawa czarow - dodanie(czy raczej zamiana obecnych nieuzywanych) grywalnych czarow necro
3. co jeszcze?

czy istnieje szansa na odblokowanie kanalu necro i zrobienie go ogolno dostepnym? skill zostal udostepniony, to chyba kanal tez powinien

klon

I może wrzućmy info na temat Nekro na stronke?:D
A może by tak dać SZPADOM SZPADĘ?:D

Cytat: ThorUczmy sie kochac Adminow tak szybko odchodzą....

DragoN

Odnośnie info o czarach, to ja po zadaniu tego pytania ^Lil^^ otrzymałem odpowiedź że na mw chyba maja podobne ale ona nie wie...
IMHO info powinno być na stronie ;) skoro jest info co robi majster to powinno byc co wyczaruje nekro :F
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Ragnall

Nekrusi dostali propozycję nowego zaklęcia i z tego co przekazał mi licho wynika, że go nie chcieli uznając zapewne stan obecny za wystarczający i zadowalający.

Co do info na www - brak motywacji :) Poproście mae.

Ghg

ragnall o ile dobrze widze to niektorzy maja inne zdanie na ten temat.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

mekmar

Cytat: Ragnall w 2009 09 13, 22:04:16
Nekrusi dostali propozycję nowego zaklęcia i z tego co przekazał mi licho wynika, że go nie chcieli uznając zapewne stan obecny za wystarczający i zadowalający.

Co do info na www - brak motywacji :) Poproście mae.

Ragnal zalezy o ktory spell, chodzi bo co do do pvp twardo negowalem wszelkie przegiecia. Jednak tak jak napisales w sprawie regow... To juz nie nasza wina, wiekszosc czarow przydatnych(porownywalnie do dru) nie przeszla. Do tego na forum nekro jest cisza, graczy aktywnych brak. Grajacych intensywnie osob z tym skilem spotkalem 2, ale nie uzywaja :P

Kam

Ragnall, o wiele fajnie byloby gdyby przepisano kodex tak zeby mozna bylo dodawac czary, a nie zamieniac juz istniejace - skrypt istnieje vide worek dru
mors vincet omnia

Vlad_R

ja gram jako spirytysta i do zamknietego forum necro nie mam wstepu, nawet nie mam pojecia jakie propozycje zmian zostaly tam podane

pytam po raz ktorys z rzedu czy bedzie mozliwosc udostepnienia forum necro public?