Regulamin DM 2

Zaczęty przez timon, 2009 10 12, 01:04:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

elric

Jakbyś mnie znał to wiesz, że jestem ostatnia osobą która wchodzi komukolwiek w zad, jednak jeśli miałbym wybrać kto w tym konflikcie ma rację... wróć w jakimkolwiek konflikcie to na pewno nie Wy tylko ekipa.

P.S. Licho to, że gracze przegłosują NIC nie zmienia. Twój błąd, a miało być tak pięknie...

Kam

Ghost - zgadzasz sie nie ze mną = wchodzisz w dupę tym drugim?

Co was ta woda oligoceńska tak boli? Nie było napisane nawet do czego służy, albo czy już czemuś służy w ogóle, a wy nolify, staraliście się być pierwszymi posiadającymi coś bezużytecznego, weźcie, nie wiem, pouczcie się?
mors vincet omnia

Sul

Licho w 2 tematach na temat braku prota dla woja napisał aby przetestować przy tym zagadnieniu tą wodę, dlatego pewnie ludzie tak starali się to zrobić i to chyba raczej właśnie o to się rozbija a nie wpis w pr.

banan91

straszne, podajcie go do sądu. Wyluzujcie, to tylko gra.

duzem

Cytat: banan91 w 2009 10 12, 23:27:23
to tylko gra.

ni bluznij!!

co do wody... poplakalem sie jak uslyszalem ze to zart xD wiem ile niektorzy stuffu w to wlozyli i az po chwili bylo mi ich zal... ale potem znow bylo ok:D

zmiany w luczniku zauwazylem
w berku tez

berki podziekawoaly na podforum... lucznicy takiego nie maja;]

ignaś

NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

dejw999

Zamknijcie wątek i każdy następny na ten temat. Kto miał się obrazić już dawno się obraził i nie ma sensu codziennie odgrzewać tego kotleta, bo już powoli zaczyna śmierdzieć.