Łączenie życia postaci

Zaczęty przez GOB, 2009 12 15, 09:25:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

GOB

Zapewne temat był już maglowany wiele razy, albo i nie.

Sprawa wygląda tak ze nie mogę firstem pomścić seconda/thirda bo jest to łączenie życia postaci, jak również podbijać aukcji, sprzedawać itemow(że o przekazaniu nie wspomnę) miedzy postaciami ani nic z tym związane, generalnie żadnej interakcji miedzy postaciami nie może być, więc dlaczego jeśli jedna z moich postaci pójdzie do jaila to nie mogę zalogować się na żadna inna, ekipa sama zmusza mnie do łączenia życia postaci(a dokładniej sama łączy te życie) które niby nie mogą mieć ze sobą nic wspólnego.
bleeee

McDevil

Łączenie życia było by wtedy gdybyś mógł zalogować się na seconda, i wylądował w celi w której siedzi first. A, że nie da się wcale lognąć na secia, nie widzę tu problemu łączenia życia. ;]

Rip

moze tak podpadles ze to tymczasowy ban a nie jail... :P

Marv

Jaila to kara dla gracza, nie dla postaci, dlatego wplywa na cale konto.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Sul

Ma racje, ekipa zmusza  do łączenia życia postaci. Ja mam na  firscie maga to już na secondzie nie zrobię, bo chciałbym zobaczyć jak gra się wojem a nie mogę na firscie mieć maga i woja.
Puknij się w głowę człowieku :)

Pho3niX

A co z sytuacją gdy postać na koncie X ma kupca w jakimś mieście i kupuje przedmioty drugą postacią z tego samego konta? To też łączenie ?
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Marv

Tak. Nie mozesz byc w posiadaniu itemow, ktore miala inna postac z tego samego konta.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Wol

a gdy postac 1 padnie na pvp. i w wyniku jakistam sprzedazy itp dostanie sie ta bon/zbroja/cokolwiek w posidaniu sekonda?

nico

ekipa widzi historię właścicieli więc wszystko widać jak na dłoni czy to przypadkowe czy celowe.
Koniec świata przełożony z przyczyn technicznych...

SarnAelin

z tego co widzę, wszystkie te pytania były już kiedyś zadane, i były na nie odpowiedzi, wiercicie wszysko od nowa..