Pytanie ze starej beczki....

Zaczęty przez MaxiM, 2009 12 22, 22:04:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

MaxiM

Widzę, że DM zmieniło się pod moją chwilową nieobecność (kto by tam lata liczył) w DM2. Konto w tym czasie miałem oczywiście oficjalnie zamrożone, ale czy można liczyć na to że ono gdzieś tam sobie wciąż mchem obrasta, czy szlag je trafił? Nie pytam nawet o moją wspaniałą chatę z bali, bo pewnie ląd tyle razy się zmieniał że jej resztki zmieniły się w węgiel, którym teraz krasie palą w piecach (gdyby mi to ktoś powiedział na krótko po zamrożeniu konta to bym się pochlastał). Jak wygląda sprawa z tak starymi i od dawien dawna nie odświeżanymi kontami? I dlaczego to cholerne forum zmniejsza mi avatara prawie o połowę?

A przy okazji heja wszystkim, którzy mnie jeszcze trochę pamiętają.

Darogan

Wiesz.. powinno raczej istnieć, bo raczej nie przypominam sobie sytuacji gdzie ktoś skarżył się ze zamrożone mu przepadło. Najlepszym wyjściem było by napisanie priva do jakiegoś qm z danymi , by sprawdził – czy konto istnieje.

Bo tu jedynie możemy przypuszczenia mieć..  ;)

Pho3niX

Sorry za GT, ale muszę zapytać ;)
Maxim, jak miałeś w UO bo ten nick mi niewiele mówi ;)

Domków ekipa nie kasowała, więc skoro konto masz zamrożone to raczej powinien być ;)
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Borry

Uoooo! PK! PK! PK!

A Twojego domku to już od wieków nie ma. Za dobra lokalizacja, żeby taki pustostan się marnował. ;)

bragl

1. Były akcje zwijania domków do skrzyni.
2. Konto z pewnością jest zamrożone i w każdej chwili możesz poprosić o jego odmrożenie.

MaxiM

Cytat: Don Borry w 2009 12 23, 04:37:32
Uoooo! PK! PK! PK!

A Twojego domku to już od wieków nie ma. Za dobra lokalizacja, żeby taki pustostan się marnował. ;)
PK bo co? Bo w Yew mieszkałem i odwiedzałem od czapy tereny redów dla odrobiny adrenaliny? :D

Czyli chata pewnie jest, tylko miejsce trzeba by znaleźć nowe. Cholera, stare było wyśmienite, w samym centrum prawie :/
A co z klamotami które to domostwo zdobiły? Cały dobytek siup do banku?
I co z tymi avatarami?

Antek

" A co z klamotami które to domostwo zdobiły? Cały dobytek siup do banku?
I co z tymi avatarami? "

Jakto mówią- nie można mieć wszystkiego na raz :D
Ale dobrze, kolejny gracz się odmroził, online skacze o jeden w górę.

Tinerot

Po prostu napisz swoje dane o koncie na prv, "się odmrozi" i sam sprawdzisz. Domki zarówno były składane, jak i mieliśmy do czynienia z pewnymi bugami w wyniku których znikały, więc żadnej gwarancji na istnienie go nie ma. Żeby było ciekawiej, nie ma żadnych gwarancji na istnienie Twojej skrzyni bankowej i dobytku w ogóle, jeśli mroziłeś się wcześniej niż 2-3 lata temu.

Jedyne co jest na pewno, to login i postaci.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

MaxiM

Cytat: Anthar w 2009 12 23, 11:26:09
" A co z klamotami które to domostwo zdobiły? Cały dobytek siup do banku?
I co z tymi avatarami? "

Jakto mówią- nie można mieć wszystkiego na raz :D
Ale dobrze, kolejny gracz się odmroził, online skacze o jeden w górę.

Jeszcze się nie odmroziłem, dopiero noszę się z takim zamiarem. Fajnie by sobie było znów pograć a może i nawet "pogieemować", ale zobaczymy jak o będzie z czasem i czy wkręcę się na powrót aż tak w klimat DM ;)