Kopalnia Cove - Brama.

Zaczęty przez Aetas, 2010 02 17, 23:15:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aetas

Mam pytanie do GMow. Dlaczego ingeruje sie w swiat gry, pomagajac jakiemus miastu ewidentnie na skutek placzow o tym ze sa w nim zlodzieje?

Miasto ma 1- Banicje 2- Straznikow 3- Jego straznicy moga koxac wykrywanie ( co zrobili ) 4- Wola order na pomoc.

A mimo to, Gmi postawili bramke na wejsciu do kopalni, obok ktorej stoi straznik. Zlodziej zeby tam wejsc moze jedynie otworzyc drzwi i odrazu zalozyc magika niewidzialnego by byc moze nie umrzec, ale juz cale miasto go widzi.

Uwazam, ze GM mogl odrazu zgodzic sie ze bedzie wykrywal z cienia zlodzieji w Cove.

Proponuje ustawic sciane ognia na wejsciu albo lepiej trucizny. To tez pomoze.

Dlaczego to zostalo zrobione, i w jaki sposob jest to sprawiedliwe? Ze GM ogranicza zakres uzycia skilli graczy na prosbe kogos w grze? Moze mniej ingerencji GMow a wiecej graczy w swiat?
Gorgian 21/01/2020 godzina 14:59

powiedz mi jakie masz staty magiem. Bo teraz mag musi mieć przynajmniej 90/20/90 żeby grać.

Karcharot

no co jak co ale moim zdaniem jest to logiczne, że jeśli jakies miasto postaralo sie o cos takiego, to czemu nie maja dostac?

wszystko kwestią "wyklimacenia" i zapłaty.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Svennson

hmm wiekszosc kopalni ma bramy przynajmniej mialo.. np takie minoc
brit o ile pamietam takze

wiec nie rozumiem ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

spocik

Aetas, wczesniej wysmiewales wszystkich, ktorzy mieszkaja w Cove jacy to sa bezradni, jak to teraz beda mieli naloty urzadzane. A miasto zaplacilo, postaralo sie i zdobylo jedna nedzna furtke do kopalni. Czy komus to przeszkadza? Nie, nie slyszalem jeszcze. Zlodzieje moga przeciez spokojnie okradac w banku/okolicy, przy kowadle, treserze, magazynierze, w altance (tu zaden zlodziej nigdy nie plakal, ze sa drzwiczki), przy zeglarzu... Jednym slowem pelno mozliwosci  ;D. A ze robi to zlodziej, ktory ma w miescie banicje i jest atakowany przez straznikow - juz wpadl...

Do kopalni mozna wejsc spokojnie i bezpiecznie - przekradajac sie przez drzwi otwarte przez kogos innego - tak dzialaja zlodzieje. Czemu zalezy Ci tak bardzo na Cove? Jest tyle innych kopalni bez podobnych utrudnien. Moze pora po prostu zmienic miejsce dzialan?

duzem

uwalic!

1. wywalic caie z tronu bo dobrze zadzi.
2. zabrac tam straz bo utrudnia pk
3. niech nad kazda postacia pisze ile ma jakiej rudy i czy magola do gornika to samo juczne

Aetas

1- Uwalic ciebie za ortografie
2- Wywalic Cailet bo jest gruba.

Ok ciekaw jestem co wyklimacila i co oplacila w pare dni. Pewnie budowe..instant.
 Prowokowanie do kłótni.
Gorgian 21/01/2020 godzina 14:59

powiedz mi jakie masz staty magiem. Bo teraz mag musi mieć przynajmniej 90/20/90 żeby grać.

Marv

Cytat: Svennson w 2010 02 17, 23:35:59
hmm wiekszosc kopalni ma bramy przynajmniej mialo.. np takie minoc
brit o ile pamietam takze

wiec nie rozumiem ;]

oraz

Cytat: Karcharot w 2010 02 17, 23:18:54
no co jak co ale moim zdaniem jest to logiczne, że jeśli jakies miasto postaralo sie o cos takiego, to czemu nie maja dostac?

wszystko kwestią "wyklimacenia" i zapłaty.

Te cytaty wystarczaja jako wyjasnienie.
Delucja rowniez ma brame w kopalni, wiec temat uwazam za wyczerpany i kazdy kolejny o tym natychmiast kasuje.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...