Runa: Strach

Zaczęty przez Ared, 2010 08 07, 12:53:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ared

Do czego służy zaklęcie szamana Strach?
Sprawdzałem je w różnych okolicznościach i poza latającymi wokoło runami (efekty specjalne xD) to w zasadzie nic się nie dzieje...

Jest ktoś kto mi może to wyjaśnić? Czy ona faktycznie coś robi czy faktycznie nic nie robi i tylko jest ?xD

Agraeld

moze odpedza wilki, niedzwiedzie i swinie w lesie jak jej uzyjesz ?:p

Ared

sprawdzałem na neutralnych potworkach, atakowanych, takie które sobie stały, na złych potworkach, jak ktoś z nimi walczył albo jak ja walczyłem xD
Nawet sprawdzałem w obecności tylko graczy xD
Nic...

Zathaniel

Masz WOZa? może być podobnie jak z długo zapomnianymi wężami
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Ared

Nie mam WOZ'a i myślę że tak właśnie może być xD

Tinerot

Paraliżuje wszystkie moby wokół Ciebie na pewien czas. Czar zależy od Oswajania ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Ared

aha xD czyli nic mi z niego  :'(

Diabeł

Cytat: Tinerot w 2010 08 07, 13:32:42
Paraliżuje wszystkie moby wokół Ciebie na pewien czas. Czar zależy od Oswajania ;)

Czyli zasadniczo dla 90% szamanów runa jest bezużyteczna? Heh :P .

spocik

Jestes w 10% tych, dla ktorych to jest bezuzyteczne  ;)

Ared

Cytat: Diabeł w 2010 08 09, 19:57:03
Cytat: Tinerot w 2010 08 07, 13:32:42

Czyli zasadniczo dla 90% szamanów runa jest bezużyteczna? Heh :P .
Cytat: spocik w 2010 08 09, 20:14:22
Jestes w 10% tych, dla ktorych to jest bezuzyteczne  ;)

Myślę że jemu chodziło raczej o to, że większość szamanów nie ma oswajania xD chociaż mogę się mylić. Bo zaklęcie samo w sobie na pewno jest przydatne.

Zathaniel

Cytat: Ared w 2010 08 10, 01:36:12
Myślę że jemu chodziło raczej o to, że większość szamanów nie ma oswajania xD chociaż mogę się mylić. Bo zaklęcie samo w sobie na pewno jest przydatne.

A ja myślę ze nawet szamani posiadający samego woza, już nie wspominam o skoxanej tamerce, stanowią mniejszość odkąd szaman przestał funkcjonować jako grywalna osobna klasa a wymaganie woza zostało zniesione więc...

Cytat: Duck http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.msg261321.html#msg261321b)za siłę czarów oprócz skilla bazowego odpowiada już tylko Mądrość, czyli wiedza o zwierzętach i zatruwanie nie wpływają na siłę czarów.

wnoszę o przepisanie wymagań skillowych z Oswajania (strach) i Wiedzy o zwierzętach (węże) na Mądrość
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

DragoN

Ostatnio używałem strachu przy oswajaniu 8x ...i nie wykryłem wtedy żadnego działania poza ładnymi runkami latającymi  :D 
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

mae

Mam 100 oswajania, testowalem na panterach i zuku ludojadzie. Paralizuje je na jakies 2-3 sekundy. Wydawalo mi sie zawsze, ze to dziala tylko na smiec moby, ale ludojad juz chyba takim nie jest ;)

Diabeł

Czyli..... kompletnie bezużyteczna runka ;) . Oh well, widać lubimy śmiecić świat :) .

Ared

Cytat: DragoN w 2010 08 10, 14:47:10
Ostatnio używałem strachu przy oswajaniu 8x ...i nie wykryłem wtedy żadnego działania poza ładnymi runkami latającymi  :D 

a no jeśli chodzi o efekty specjalne to są bardzo ładne :)

Cytat: Zathaniel w 2010 08 10, 14:44:14

Cytat: Duck http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.msg261321.html#msg261321b)za siłę czarów oprócz skilla bazowego odpowiada już tylko Mądrość, czyli wiedza o zwierzętach i zatruwanie nie wpływają na siłę czarów.

wnoszę o przepisanie wymagań skillowych z Oswajania (strach) i Wiedzy o zwierzętach (węże) na Mądrość

ograniczenie z WOZem (węże) zostało zniesione jakiś czas temu.
To może oswajanie do strachu można by zdjąć i wszyscy byli by zadowoleni ;)
i np uwarunkować np na mądrość tak jak wszystkie pozostałe.