Runa: Strach

Zaczęty przez Ared, 2010 08 07, 12:53:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Cytat: Diabeł w 2010 08 10, 15:19:42
Czyli..... kompletnie bezużyteczna runka ;) . Oh well, widać lubimy śmiecić świat :) .
Nie jest bezuzyteczna, ale jest droga. Podobnie jak ogniste weze. One sa genialnym czarem, ale niesamowicie drogim.

Ared

Cytat: mae w 2010 08 10, 15:22:10
Czyli..... kompletnie bezużyteczna runka ;) . Oh well, widać lubimy śmiecić świat :) .
Nie jest bezuzyteczna, ale jest droga. Podobnie jak ogniste weze. One sa genialnym czarem, ale niesamowicie drogim.

Drogimi zarówno w reggi jak i głowę ;) bo jeśli ktoś chce używać ich to musi poświęcić na to także trochę skillcapa :]

DragoN

Ogniste węże są dobre ale jedynie na PvP ;) w PvM są bezużyteczne ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

mae

Sa rownie dobre, jak pszczoly.

Pszczoly - Moba trzeba zatrzymac, by weszly. Blokuja regen many. Dobre, jesli plyta tankuje slabego moba. Dmg z pszczol zdejmuje paraliz.
Weze - Duzy dmg, woj musi byc w ruchu, by go nie ranily. Dobre, jesli tankuje berek, albo plyta nie jest w stanie
przytrzymac na chwile moba (Np. slaba plyta ucieka przed kamiennym smokiem). By weszly weze, mozna dac paraliz.

Kazdy czar szamana jest swietny, jesli umiesz go uzywac. To nie nekro ;)

Diabeł

Cytat: mae w 2010 08 10, 15:22:10

No nie wiem, paraliżowanie mobów typu pantery to raczej dla mnie kompletna strata czasu. Ale rozumiem że to dla ciebie świetne zastosowanie. I jeszcze żeby go użyć trzeba poświęcić dodatkowy skillcap? ;) No cóż, każdy ma swoje pojęcie użyteczności. Niektórzy, jak widać wyżej, dość mocno zachwiane ;) .

mirqxx

propozycja, żeby zamienić oswajanie na mądrość uderzy w tych wszystkich druido-tamerów-bez_magii! przeciw!
a na poważnie to połowa księgi maga jest bezużyteczna i jakoś nikt nie narzeka a jedno runo to zaśmiecanie świata!
ja rozumiem, że to jest run, który pozwala druidowi-tamerowi wyhamować coś co na niego pędzi a ma zostać oswojone...
jakby zwiększyć czas paraliżu, obniżyć koszty rzucania to mogłoby być fajnie :)

Diabeł

Cytat: mirqxx w 2010 08 10, 15:58:38
propozycja, żeby zamienić oswajanie na mądrość uderzy w tych wszystkich druido-tamerów-bez_magii! przeciw!

A tak poważnie, to ilu takich znasz? ;)

A o tym że większość czarów maga jest po prostu do wywalenia mówiłem wiele razy ;] .

Zathaniel

Cytat: mirqxx w 2010 08 10, 15:58:38
a na poważnie to połowa księgi maga jest bezużyteczna i jakoś nikt nie narzeka a jedno runo to zaśmiecanie świata!
ja rozumiem, że to jest run, który pozwala druidowi-tamerowi wyhamować coś co na niego pędzi a ma zostać oswojone...
jakby zwiększyć czas paraliżu, obniżyć koszty rzucania to mogłoby być fajnie :)

Szaman tamer bez magii? ciekawe rozwiązanie, ale czy to ma jakiś sens? to tamer jest podstawą a nie druid toteż powinno się do niego dobierać umiejętności a nie do druida upychać skille(jeśli oczywiście planujemy coś poza RPG). Druga sprawa, nie uderzy to nawet w te 2-3 osoby(o ile istnieją i jeśli zamierzamy wierzyć legendom) skoro chodzi o podpięcie zamiennika dla woza/tamy (osobiście brak tego traktuje raczej jak przeoczeni niż celowe działanie)

Czary maga? połowa magowych zaklęć? dla samego pvm+pvp maga naliczyłem 50/64 czarów
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Ghg

zawsze mozemy usunac. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

DragoN

Zostawić !! choćby dla efektu ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

McDevil

Cytat: DragoN w 2010 08 10, 21:43:51
Zostawić !! choćby dla efektu ;)

Egzakli. Tylko zbalansujcie regi ;p

Nardiel

Niech przemówi pure druid ! nie ma takich ;] sam mam tamerke i dru a paraliż na 3 sek jest śmieszny. Nota bene czemu niby został zniesiony WOZ dla dru ? Przecież druid powinien znać się na zwierzętach. A ze strony mechanicznej ma dużo więcej przydatnych czarów niż nekro więc niech będzie "elitarny" !

ethanoll

*pure druid przemawia*
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

mae

Cytat: Nardiel w 2010 08 22, 03:34:23(...) Przecież druid powinien znać się na zwierzętach. A ze strony mechanicznej ma dużo więcej przydatnych czarów niż nekro więc niech będzie "elitarny" !
Druid jest elitarny.
Podobnie jak szamanizm bazowal na WoZ, tak spirytyzm w znacznej mierze bazowal na zatruwaniu. Zmiana dotyczyla obu tych skilli.
Skill nazywa sie "szamanizm". Czy szaman musi miec cos wspolnego ze zwierzakami? Hmm... Wikipedia mowi, ze nie:
CytatSzamanizm — zespół praktyk i wierzeń opierających swe pojmowanie relacji świata namacalnego do świata duchowego na fundamentalnej roli szamana jako osoby zdolnej do podróży ekstatycznych w zaświaty dla dobra swojej wspólnoty bądź jej poszczególnych członków.
A to, co tam u Druidow, to oni wiedza najlepiej ;)

mekmar

Nie wiem jak mozna narzekac na druida, przy nekro i takw jest own. Gdyby nie czar psiona do spalania many to powiedzial bym ze psion=druid w pvma le dzieki 1 klatwie psion>druid tyle ze starczy 1 psion i jest fajnie. A kto zabiera nekro na pvm ? Raczej nikt.  Poprawic ten strach, nigdy nie zalowalem innym niech kozystaja.