Veryfa

Zaczęty przez DzikiHL, 2010 08 12, 23:42:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Snibril666

mi nawet nie dochodzi do veryfy, stoi na connectingu, potem jest couldn't connect.... a wczoraj jeszcze koxalem ;<

zethaiks

bo teraz to serwer padl

zolta

a) zrestuj router
b) wylacz firewall

czasem nie udaje i mi zalogowac sie sa pierwszym razem ale to najprawdopodobniej wina trafiania na zapis gry.

systemy
- win 7 64bit
- win vista 32bit
- win xp 32bit sp03

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Papa Smerf

Wystarczy kilkukrotny reset klienta. Przynajmniej u mnie to pomaga.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

zethaiks

2 lub 3 razy mialem taka sytuacje ;) spamowanie enterem za 5-6 razem wchodzilo

^MK

Dzisiaj już śmiga

Necro

Borry

Restart kompa pomoże tak na leżącą weryfę jak "restart" bezpieczników na brak prądu.

Necro

Cytat: Borry w 2010 12 27, 10:38:07
Restart kompa pomoże tak na leżącą weryfę jak "restart" bezpieczników na brak prądu.

No tak - mój komputer był całą noc włączony i także nadmienię, że także i klient ultimy był włączony, także gdy wstałem, podszedłem do komputera i nacisnąłem enter ;)

SiS

Czego to jest wina ze veryfa pada u czym ona tak wlasciwie jest? Czy bedzie jakso naprawiana?

Mija 5 min, a ja nadal nie moge sie logowac

Necro

Cytat: SiS w 2011 01 03, 20:18:55
Czego to jest wina ze veryfa pada u czym ona tak wlasciwie jest? Czy bedzie jakso naprawiana?

Mija 5 min, a ja nadal nie moge sie logowac

Wnioskuję, że to jak w wielu innych mmo - część klienta, która robi za bramkarza przed wejściem do klubu, czyli login server. Sprawdza, czy wpisane hasło pasuje do loginu, weryfikuje klienta i odrzuca, lub przepuszcza pakieciki dalej. Czy będzie poprawiana to nie wiem. Nie mam pojęcia co może w ogóle crashować taki proces.

Duck

Nie pada zadna weryfa, tylko jakis wezel (hub, ruter) po drodze. Skonczcie plakac i sprawdzcie polaczenie programem typu Ping Plotter.
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Ghg

juz wczesniej tak bylo. cos jest popsute i trzeba kilkakrotnie restartowac klienta, za ktoryms wlaczeniu sie wreszcie odpali. na szczescie zdarza sie to bardzo rzadko.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

drss

Dzisiaj dopadło i mnie  >:(
dea:
   firewall ? to przegladarka internetowa ?

Groe:
   masz  "meszczyzne" w opisie
Somini:
   no i?

[00:05] <Shadow_of_Death> ale najfajniejsza frakcja
[00:05] <Shadow_of_Death> order

DzikiHL

Może to dziwne, ale odkąd mam innego klienta (ale tą samą wersję co na stronie), jestem za każdym razem w stanie zalogować się za 1 razem. Od pół roku musiałem spamować enter. Już nie muszę...
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM