Berek i gainy resa

Zaczęty przez Savic, 2010 09 17, 16:40:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Savic

Czy gainy resa u berka sa celowo spowolnione czy to błąd?

Spider

Chyba błąd, ale nikt nie wie jak go naprawić ;]

Savic

kilka skilli na dmce przekoksałem i przy niektórych miałem wrażenie, że po włożeniu odpowiedniego magika gainowało nie jak przy wartości bazowej skilla ale tej przekroczonej magikiem. No i tutaj mi ta koncepcja pasuje ale nie wiem jak gainuje skill przy 11X ;)

Thiass

sprawdzalem predkosc gainow i na berku leci 4x wolniej po przejechaniu progu 100  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Savic

możliwe że po 110 jest x8.

Savic

proponuje dać berkowi możliwość wyłączenia bonusu do resa do czasu dokoxania do 100-wykonalne?

Diabeł

Znaczy - problem jest jak koxacie  na szale, ale jak koxacie nie na szale to jest wszystko ok?

Savic

nie widze koxania (mana drain jedynie?) bez uzdro ;)

Zathaniel

Cytat: Savic w 2010 09 30, 17:45:58
proponuje dać berkowi możliwość wyłączenia bonusu do resa do czasu dokoxania do 100-wykonalne?

Przeciw! po przekroczeniu 80% resa można bardzo tanio i przyjemnie robić 2-3 gainy na grzybie - terathan matriarcha,wieczny meer.. taktyka podobna do dawnej walki z duchem maga ;D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Savic

ekipa moze sprawdzic jak gainuje berek na szale, wojem na powerhour przy 8X resa mozna zrobic 0,2- 0,3 resa (chyba dobrze pamietam) berkiem skoxalem 100 szalu + ok 5 razy wiecej mobow jak wojem i zadnego gaina nie mialem (nie mam zablokowanego resa).

Agraeld

koxajac z 80resa bazowego na szale w ciagu trwania szalu (100% skilla)  nie wszedl mi nawet 0.1 gaina - koxajac mana vampire ;)

edit: oczywiście było /powerhour start

Savic

dostalem kilkadziesiat fal, kilkadziesiat trzesien ziemi i tym podobnych czarow na powerhour przez kilka dni i tez bez gaina...

Adoni

ja gainow na szale tez nie widywalem po przekroczeniu 100%
Cytat: JasmineSavic jestes rozbrajajacy, jeszcze mnie przescigniesz w pisaniu beznadziejnych postow ;[
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości...

Spider

No bo gainy są jedynie do 100 % na szale, później 0,1 robi się kilka dni. Jedyne wyjście to zrobić tę setkę na szale, a później od 75 bazowego koxać z jakimś magiem na mana vampire.

^MK

Albo nauczyc sie uzdro, na potrzeby koxu (1 - 2 dni) skoxac do 80 - 70.

Ja tak zrobilem