Oplaca sie wracac do gry?

Zaczęty przez bobik, 2010 10 23, 06:07:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

bobik

"Kapitalisci sprzedali nam sznur, na ktorym ich powiesimy"
W.I.Lenin

Karcharot

placze i bluzgi takie same jak od zawsze

no ale sporo nowosci weszlo

sam musisz wiedziec czy chcesz ;P
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

zolta

odpowiem ci okime gracza ktory wrocil do gry miesiac temu po prawie 3 letniej nieobecnosci:
- onlne zdecydowanie mniejszy
- gracze zdecydowanie bardziejprzepakowani
- zmiany; w wiekszosci in plus... trzeba sie niestety pewnmi klasami nauczyc grac jeszcze raz
- nie jestem graczem pvp wiec nie wiem jak to teraz wyglada, ale z opowiesci i placzow na ircu to nic procz statow sie nie zmienilo.

Oglonie, bardzo na plus w porownaniu z tym jak wygladala dmka ktora zostawialem i ekipa zdaje sie byc bardziej ogarnieta i wie czego chce, a nie czego by chciala...

Polecam powrot i przekonanie siena wlasnej skorze, ja jestem zadowolony z tego ze sie dalem lichowi namowic na powrot i spedzam w tej grze wieej czasu niz przewidywalem napoczatku :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Zyzio

W sumie warto, nie liczac zmniejszonego po Wielki Downie onlajnu to niemal same plusy. A powroty oznaczaja rosnacy online wiec sam sobie odpowiedz  :)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Dysiek

Skalaboss

Agraeld

jeden i drugi powiedzial co wiedzial.

tak jak napisal zolta - warto :] - same plusy poza przeogromnym online - ale liczba z tego co sa m zauwazylem 70+/- nie jest tragiczna ;)

mekmar

Nie. Zargumentowac moge Ci na ircu dlaczego.

No zalezy jeszcze co chcesz robic.

Thiass

Okropne... chaos strzelil fochem i bedzie twardo przekonywal kazdego zeby nie gral na DM..

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Tinerot

Proponuję korzystając z regulaminu forum, a konkretnie punktu rozszerzającego go wprowadzonego przez Daltara załatwić od razu sprawę wszystkich panów odpowiadających przecząco na pytanie zawarte w temacie i ostatecznie się ich pozbyć. Po co nam sfochowany ktoś, kto pozjadał wszystkie rozumy i teraz kopie publicznie dołki?

Oczywiście to tylko propozycja skryptera na urlopie, ale rozważmy ją.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Walczacy pod straza

wchodze na forum, i widzac nazwe topicu i autora odrazu sobie pomyslalem ze znowu jakis pretekst do forum fightów bo kolejny kontrowersyjny temat sie pojawil.Wchodze w topic, widze wypowiedzi dysana, terila a na koncu mekmara i juz wiedzialem ze jestem w domu;]
Czy warto zebys wrocil?sadze ze nie, bo jezeli zadajesz takie pytania na forum to znaczy ze liczysz na ch... wie co.To tylko gra komputerowa przez siec, wiec albo masz jaja aby usiasc do komputera i w nią nie grać jak nie masz na to ochoty, albo popostu w nią grasz bo lubisz to robić.
Nie widze sensu, bo w jaki sposób inne osoby mają ci pomóc w podjeciu decyzji czy masz tutaj wrócić czy nie?:>
Przeciez jak to mi kiedys powiedzieli "gej emi" nikt nikogo nie zmusza aby tu grać:P

Skalaboss

Z mila checia bym sobie jeszcze pograł ale niestety nie moge patrzeć na to co robi Will. Człowiek zadufany w sobie nie umiejący przyjąć żadnej krytyki.
PS. Tak daj mi uciszenie na forum jak ostatnim razem gdy nic nie zrobiłem.

mekmar

Tin nie osmieszaj sie, zfochowany ? Cos mi sie nie podoba to nie gram, nikt mnie nie zmusza tak napisal Will tak napisales ty gdzie tu widzisz focha ? Prosta sprawa, przedstawilem swoj punkt widzenia bobikowi jako, ze go znam czuje sie w obowiazku go o tym poinformowac. Pod kim kopie dolki ? Pod serverem, ja tego nie robie. Jedynie obrazuje sytuacje.

licho

Willa zadaniem jest głównie prowadzenie porządków.
I tak to robił do tej pory więc dla was się nic nie zmieniło.
Dlatego nie przejmuję się płaczem na to.
Pod względem porządków (a  na to głównie ma wpływ Will) nie zmieniło się nic od chyba 2 lat, nazwaliśmy tylko po imieniu to co było faktem.
A zachowujecie się jakby od dnia gdy Will stał sie oficjalnym administratorem porządkowym cokolwiek się zmieniło.

p.s.
A zapomniałem, jeszcze o Dhagta chodzi.
Jak przez ekipę przewinęło sie 3/4 chaosu to nikt sie nie fochał. Jak nagle LOA weszła to krzyk jakbyśmy jakąś herezję zrobili.
Nie ma co się martwić, osobiście skanuję każdego ekipanta odkąd mam coś do powiedzenia, i zaręczam że to był dobry wybór, mam nadzieję że nigdy nie zmienię zdania.
Natomiast fochający się znów nawet nie sprawdzili nic, i tylko karmią się bezpodstawnymi legendami które sami sobie wymyślili i nie chcą spojrzeć jaka jest prawda.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Rey

Wracaj bobik a pytanie z tematu uznam za retoryczne. :)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"