Oplaca sie wracac do gry?

Zaczęty przez bobik, 2010 10 23, 06:07:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Mekmar porownaj teraz swoja wypowiedz z ta ostatnia ;)

w 1 wypowiedzial sie dzieciak z przyslowiowej piaskownicy, a w drugiej dorosly czlowiek jasno i klarownie ;)

Ktora opinie wolisz?

Dalej na "tak" jesli chodzi o powrot ;)
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Vilku

Ja wracam regularnie co 2 miesiace i nadal jest fajnie . Moze dlatego ze jeszcze jest dla kogo i czego wracac , pozatym zawsze sie kogos nowego pozna i zobaczy zmiany .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Thiass

CytatNie badzcie dziecmi , a jak jestescie, to wychodzac z piaskownicy pisaku do domu nie zabieramy  mekmus?Thiasek?dysiulek? Wiecie co mam na mysli?

Chetnie sie dowiem co masz na mysli umieszczajac tam moj nick bo troche nie lapie  ::)
Wymieniasz wszystkich wrogow z tego topicu czy cos?...

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

DzikiHL

Warto
Ja wróciłem pod koniec lipca, po tak długim okresie kilku lat świat znowu stał się nieznany. Znowu uczucie bycia noobem, tyle że już z lepszymi statami. Wiele osób wtedy też wróciło i duża część została. Jest co robić, można znaleźć sobie cele w grze i do nich dążyć.

PvP troszkę podupada ale tylko z uwagi na małą ilość chętnych. Nawet w tym topicu widać marudy które zajmują się tylko konsumowaniem a nie starają się współtworzyć tego wspaniałego posiłku jakim jest DM. Osoby te nie znajdują dialogu z ekipą i napędzają falę nienawiści u swoich znajomych. Z jednej strony wiem, że DM nie jest shardem promującym PvP. Z drugiej jednak uważam, że ekipa powinna przyglądnąć się jego sytuacji tak samo jak spogląda na PvE i na RPG. DM wymaga więcej sprężystości.

Tak jak inni powiedzieli, wiele zmian które wchodzą szybciej niż kiedyś. Ekipa uczciwa, różne charaktery wewnątrz, nie z każdym da się dogadać ale da się żyć. Skrypterzy pracowici. Więcej questów i eventów. Interesujące pve.
Jedynie PvP wymaga dopracowania ale może się tym Bobik zajmiesz? Tylko nie graj po alkoholu tak jak kiedyś...
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

bobik

zanim po pijaku przeczytam czesc dalsza, Zolta!
kope lat mordo.
Jak sie miewa Twoja najseksiejsza zona i prawowity szwagier? o Ciebie nie pytam, zyjesz, to wystarcza ;)
"Kapitalisci sprzedali nam sznur, na ktorym ich powiesimy"
W.I.Lenin

bobik

Cytat: Tinerot w 2010 10 23, 11:58:52
Proponuję korzystając z regulaminu forum, a konkretnie punktu rozszerzającego go wprowadzonego przez Daltara załatwić od razu sprawę wszystkich panów odpowiadających przecząco na pytanie zawarte w temacie i ostatecznie się ich pozbyć. Po co nam sfochowany ktoś, kto pozjadał wszystkie rozumy i teraz kopie publicznie dołki?

Oczywiście to tylko propozycja skryptera na urlopie, ale rozważmy ją.

Mlodszy, hmm

wyraze sie w temacie lwa
"Nie draznij go kiedy sra.".
W.I.Lenin

bobik

Cytat: Walczacy pod straza w 2010 10 23, 12:04:05
wchodze na forum, i widzac nazwe topicu i autora odrazu sobie pomyslalem ze znowu jakis pretekst do forum fightów bo kolejny kontrowersyjny temat sie pojawil.Wchodze w topic, widze wypowiedzi dysana, terila a na koncu mekmara i juz wiedzialem ze jestem w domu;]
Czy warto zebys wrocil?sadze ze nie, bo jezeli zadajesz takie pytania na forum to znaczy ze liczysz na ch... wie co.To tylko gra komputerowa przez siec, wiec albo masz jaja aby usiasc do komputera i w nią nie grać jak nie masz na to ochoty, albo popostu w nią grasz bo lubisz to robić.
Nie widze sensu, bo w jaki sposób inne osoby mają ci pomóc w podjeciu decyzji czy masz tutaj wrócić czy nie?:>
Przeciez jak to mi kiedys powiedzieli "gej emi" nikt nikogo nie zmusza aby tu grać:P

Chyba Ci sie synu w dupie poprzeprzewracalo. Zupelnie niezobowiazujaco zapytalem czy warto? Znajomi, nieznajomi, przyjaciele, wrogowie moga sie wypowiadac... smutne fiuty nie powinni zabierac glosu :/
W.I.Lenin

bobik

Cytat: Rey w 2010 10 23, 13:47:57
Wracaj bobik a pytanie z tematu uznam za retoryczne. :)

Nie chcialbym byc ignorantem, nie pamietam Ciebie;)
Tymi slowami zachcialo mi sie grac!
PRECZ IDEI! PRECZ POTWARZY!

"Trutei zieleney wszak paskudnej
  do Yewianskiej dziczy,
  potwarzy Korony,
  wstala rzesz prostakow osobna,
  na malej odsiczy,
  wyspy tej malej wiele obliczy,
  smierdzi tam zielena,
  ona zielena,
  zielena, barwena,
  trucizny odwyczy..."

- Powrot Goorgotha Mac Morna.
W.I.Lenin

bobik

Cytat: ignaś w 2010 10 23, 15:05:05
Jak Cie znam bobson to nie wracaj, nawet jak Ci sie spodoba to i tak po 2 tygodniach znow odstawisz UO.

Dziwko! Nabralem ochoty na dluzszy powrot, powaznie...
Odstraszasz mnie?;p
Chyba chesz znow w e p i e r d o l dostac :<
W.I.Lenin

bobik

Cytat: Czeko w 2010 10 23, 15:39:36
zamknijcie ten topic bo to juz jest denne :]

Wyp. z mojego topicu. Jesli Ci nie odpowiada zmien server.
W.I.Lenin

bobik

Cytat: Borry w 2010 10 23, 16:28:01
Dzisiejsza DMka, to nie ta, którą pamiętasz. Nie jest już czerstwa jak żarty Strasburgera i co chwile pojawia się coś nowego i ciekawego. A co do ludzi i ich zachowań to nic w tej sprawie się nie zmieniło.

Czy wracać? Tak.

Ryju. Jestes jedna z osob, dla ktorych chce wrocic ;)
W.I.Lenin

Sul

Udanego powrotu :) Z tego co jednak widzę, rozpocznie się on z warnami na forum :)

Rudus

Bobik nie potrafi wrocic bez robienia rozpierduchy
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

licho

Odejść też nie.

W sumie grać też  ;D
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Ghg

napity? to niech sie spac kladzie, niech sie klasc spadzie mowie. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.