Pula Punktów Modlitwy

Zaczęty przez Ared, 2010 10 24, 15:10:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ared

Cytat6. Aby używać zdolności wierny musi posiadać odpowiednią ilość punktów modlitwy. Użycie każdej z umiejętności pochłania określoną ilość punktów modlitwy.
7. Pula punktów modlitwy równa jest bazowej wielkości umiejętności Wierny. Tak więc gracz posiadający 80 wiernego będzie miał 80 punktów modlitwy.
8. Punkty modlitwy regenerują się podczas pobytu w świątyni boga, którego wyznaje wierny. Regeneracja pełnej puli trwa 5 minut, niezależnie od tego czy pula gracza wynosi 40 czy 100.
9. Punkty modlitwy zdobywa się także za zabijanie potworów, które dają punkty wiary (w tej samej ilości).

Mam takie pytanie, bardziej z ciekawości bo osobiście nie zabieram się do grania Wiernym :)

Co do puli punktów modlitwy, nie do końca rozumiem.
Przykład: Mam 100 Wiary więc mam 100 punktów modlitwy. Ale pkt 9. można zdobywać je tak samo jak punkty wiary tj w takiej samej ilości.

I tutaj nie do końca rozumiem zdobywać tj odzyskiwać te PM do maksymalnej wartości 100 przy 100 skilla. Czy też to daje możliwość zwiększenia tego limitu??

DzikiHL

Bijąc odzyskujesz je
Na przykładzie many, nie masz 100% many i bijąc trochę Ci się odnawia
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Sul

Tak jak napisał DzikiHL :) Zedytowałem newsa i zastąpiłem dwuznaczne zdobywa na odnawia :)

Ared

Temat do zamknięcia :)
Dziękuję za odpowiedź.