Tytuły

Zaczęty przez BeLikeBird, 2010 11 09, 21:12:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lindi

Fajnie.. a co ma kucharz? Ma ten dopisek czy nie? Bo 2pkt nie daje nic 3 to samo.. jest jakieś 4pktowe jedzenie? xD

Albo rolnik.. expowe marchewki ma zrywać?

ps. Ogólnie fajna sprawa że nie tylko za pvm te dopiski itd.. ale
a)  zwykły dopisek majster/kowal/malarz  jest trochę.. ekhm niefajny
b) majster porobi sobie 1000 expów i ma tytuł.. zejdzie mu to szybko i może nawet tanio [nie orientuje się] a kucharz? Albo już wspomniany skryba czy alchemik.. troszeczke to niesprawiedliwe.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

DzikiHL

Ilość lub jakość
Jeśli jakość jest zawsze najwyższej klasy to wtedy parametrem staje się ilość.

Podejrzewam, że Sul wprowadzi niedługo dla każdej specjalności jakiś tytuł. Oczyma wyobraźni widzę combo gościa który skoksał zatruwanie i kucharstwo: Kucharz Truciciel
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Lindi

można mieć tylko jeden tytuł na raz ;p

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Prorokpl

Znów pomineli traperstwo <chlipa>  :'(

Sadi666

A co ma powiedzieć ktoś kto nie ma w ogóle rzemiosła, hę?

Gofer

1000 grzybków i koxać :D
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

DragoN

Cytat: Sadi666 w 2010 11 10, 13:23:42
A co ma powiedzieć ktoś kto nie ma w ogóle rzemiosła, hę?

Bić moobki :F
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Lindi

Właśnie.. za mobki też są tytuły ;]

Zostań pogromcą smoków!

Sadi666

A, no tak :). To ja poproszę tytuł Przywódca Fanatyków :D.

Szmaglomea

Cytat: Prorokpl w 2010 11 10, 13:14:40

A 1000 expowych Trofeow?

Rudus

Dajcie sobie na luz - testujemy to.
Zreszta bylo powiedziane ze tytuly beda wchodzic co jakis czas - wiec zamiast plakac mozecie np - zaczac proponowac jakies, lub poczekac az sami do nich dojdziemy.
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Prorokpl

Cytat: Szmagiel w 2010 11 10, 14:56:27
Cytat: Prorokpl w 2010 11 10, 13:14:40

A 1000 expowych Trofeow?

Mi nie nalicza expowych a tobie? ;p

Lindi

Rudus ale łatwiej by było wiedzieć do jakich skilli już są ;p  Jakoś mi się nie widzi "marnować" składników i czas żeby się dowiedzieć że kucharz ani rolnik nie ma tytułu. Szczerze to po ic wprowadzeniu porobiłam jakieś 3pktowe.. pościnałam posiałam.. nie pojawił się tytuł [możliwość] to się wylogowałam zniechęcona.. mimo że wcześniej chciałam sobie ph jakieś zrobić czy porpgować.. odechciało mi się ;]

DragoN

To się nazywa foch ;p
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Rudus

Tak tak pojedzcie po nas ze nie wymyslilismy od razu 10 k tytulow dla kazdego lacznie z "morderca krolikow"

:*
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)