Incognito.,..

Zaczęty przez MojoJojo, 2010 12 13, 14:52:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Witam.

Czytajac takie cos....

Cytat: timon w 2010 12 07, 23:28:17
zakaz pk na peruce, incognito oraz inncyh sposobach na ukrycie imienia. I nie obchodzi mnie ze to klimatyczne ze skrytobojca ma peruke, bo jak wiadomo pk jak i pvp z klimatem ma niewiele wspolnego max 3 bindy.

Dochodze do wniosku ,ze osoba wprowadzajaca skryto / zlodzieja / czar incognito nie pomyslala , ze graja tu osoby takie jak timon :)

Moze wezcie zabierzcie te peruke ,i dajcie nam w zamian cos innego..... Tylko ustalcie to najpierw w timonem..... Aby nie byl to rzut doniczka, bo timon powie ze go zabil ogrodnik, nieklimatycznie i powie ze gosc mial 3 bindy.

Ok teraz na powaznie, po co jest skryto na tym serwerze skoro zobaczcie ,on nie moze zabijac, nawet na zlecenie bo....

Zeby bylo klimatycznie musi klimacic , przed czy po ?

Albo wiem wprowadzimy paraliz dla skryto. W momecie klimacenia postac atakowana nie moze sie ruszac do momentu az skryto skonczy klimacic?
To nam zrekompensowalo by brak elementu zaskoczenia.

A jesli jakios genialny gosc napisze ze musi byc klimat.To powiem tak.Skryto ma zabic szybko i zniknac bo przyjda koledzy celu i go zabija.Juz bez bindow i klimatu bo moga :)

Sadze ze takie zmiany skutecznie uniemozliwia straszliwy wysyp teych smiercionosnych postaci. :D
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Wol

moge sie juz smiac?

Szmaglomea

Czytajac takie cos...

Cytat: MojoJojo w 2010 12 13, 14:52:18

Zeby bylo klimatycznie musi klimacic , przed czy po ?

Dochodze do wniosku, ze wystarczy chocby list. Proste, nie?

MojoJojo

Powiedza ze masz bind na list :D
I ze wcale nie musza wracac do ciala, i sprawdzac czy zostawiasz, czy nie.

Wyprzedzam wypowiedzi typu timon diabel i takie tam.
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Sadi666

Co jak co, ale Mojo ma tu rację. Skryto ma się przyczaić, zaciukać, zgrabić i uciec (ew. zostawić list). Może potem już z bezpiecznej kryjówki wysłać gołębia swojej ofierze wyjaśniając w nim czemu ją zabił :D. Kurna.. bandyta idzie na szaber, musi się przedstawiać i gadać z ofiarą? Dobrze mówi, może klimaić po, ale po co jak za 15 nanosekund przylecą koledzy, którzy już w klimacenie się bawić nie będą. Pomysł z gołębiem to chyba dobry pomysł.

Zyzio

No a gdzie tu pytanie? Timon nie jest ekipantem, ale jako gracz ma prawo do swojego zdania. Nie wiem czy o kazdym takim przypadku opinii innej od naszej nalezy informowac przy pomocy nowego tematu na forum, bo wtedy trzeba by zalozyc dzial "Aion" (pozdro, elfie  ;) )
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

MojoJojo

zyziek siedzi u mnie koles ktory rowniez tu gra, i rowniez nie wie oco ci chodzi.... :/
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Zyzio

O to ze dajesz temat do "pytania i odpowiedzi" i nie zadales pytania, tylko polemizujesz z prywatna opinia innego gracza.

Chyba ze chodzi ci o "Zeby bylo klimatycznie musi klimacic , przed czy po ?", ale na to pytanie kazdy zna odpowiedz.

Czyli gdzie tu jest jakies pytanie? I do kogo? Do Timona? Czy do ekipy? Masz zwyczaj wyprzedzania forumowych atakow na skrytobojce, a przeciez nikt nie planuje go uwalic, wiec w czym problem?
KANDYDACI NA DROWA:

MojoJojo

Uzyj myszki przewin strone do poczatku i zacznij czytac jeszcze raz.

Jesli nie pomoze ctrl alt delete i daj zamknij system. Powinno zadzialac.

Wol nie wolno spamowac. Temat jest o tym zeby dac skryto mozliwosc wykozystania jego atutu, a nie wymuszanie na nim zeby go tracil. Co do klimatu wlasnie pisze o tym zeby nie bylo 2 mozliwosci tylko, zeby dodac trzecia, naprzyklad te sadiego z golebiem.
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Wol

przed albo po. juz zadowolony? skonczysz spamowac?

Zyzio

Nie umiesz zadawac pytan, wiec nie mysl ze bardziej wymagajacy sarkazm wyjdzie ci lepiej :P

Sprobuje jeszcze raz:
-Nikt nie zaproponowal uwalenia skrytobojcy.
-Mozesz zabic na peruce. Mogles, odkad tylko jest klasa skrytobojcy. Podlega to takim samym zasadom co kazde inne zabojstwo.
-Klimacic mozesz przed po i w trakcie, jak przy kazdym innym zabojstwie. Jesli to bylo wlasnie to twoje pytanie to, przepraszam jesli cie uraze, bylo tak naiwne ze uznalem je za retoryczne :P

Da sie byc skutecznym skrytobojca i nie dostawac jaila z powodu lamania regulaminu. Masz do tego golebie, listy, klimat przed po i w trakcie, kamien zlecen skrytobojcy, tablice informacyjna miasta i kilo innych rzeczy.
KANDYDACI NA DROWA:

MojoJojo

Aaa czyli mozna bic na peruce . Ok . Mozna zabic bez slowa ,a potem dopiero jakos zaklimacic. kk. Zeby nie bylo potem placzu :) , Jaila:) , innej kary :)
Shard LoA.
Yew + Minoc.

DragoN

To ja się podłączę i zapytam inaczej ;]

Można zabić i dopiero RPGować ... a co jeśli postać zobaczy duszkiem, że ją grabi i po znalezieniu uzdro, uzna że nie ma po co wracać ?
Albo
Postać znajdzie uzdro ale nie ma jak wrócić bo po drodze jest 5 worgów :D ?

Postać jakby na to nie spojrzeć została zabita bez słowa, bez klimatu itp
Czy wtedy zdanie mordercy, ze chciał poRPGować potem jest ważniejsze ? czy zdanie trupa ;p że został zabity bez słowa :D ?

ps. nie jest to atak żaden :D jest to czysto filozoficzne pytanie :P a nawet kilka
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

MojoJojo

Cytat: MojoJojo w 2010 12 13, 15:07:27
Powiedza ze masz bind na list :D
I ze wcale nie musza wracac do ciala, i sprawdzac czy zostawiasz, czy nie.

Wyprzedzam wypowiedzi typu timon diabel i takie tam.

haha zapomnialem o dragonie :D
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Maelui

mojo idz zrób cos konstruktywnego. twoje posty nic nie wnoszą a robią jedynie syf.

czary incognito oraz peruka mają za zadanie ukryć tożsamość. skrytobojca aby byl skuteczny nie moze ujawniac imienia. a jesli chodzi o klimacenie przed czy po pk to skrytobójca nie ma tu wyboru. jego mechanika polega na tym aby  zabic z ukrycia szybko i bez szumu. mnie  zabijaja skryto i nie mam pretensji taki maja fach nie robia tego zlosliwie dostali zlecenie i tyle.
Mało biega osob na pvp na inco raczej tylko wampiry ktorych jest niewielu. obecnie pvp nie gra zaden wampir od nas. tak samo jak u skryto  czar pozory zycia jest wampirowi po to aby nie rozpoznano w nim wampira działamy w mysl maskarady.

jak masz problemy z tym zeby dac jaila/zglosic pk bo cie ktos na inco zabil to zglos sie do gma chociaz mysle ze cie wysmieje za gm page "zabil mnie skrytobojca. bez słowa pzdr"