Górnik

Zaczęty przez Blind951, 2010 12 27, 16:41:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Cytat: drss w 2010 12 27, 18:05:14
Cytat: Sadi666 w 2010 12 27, 17:40:33
To jest źle?! Ja bym się cieszył, jakbym codziennie 1k tyta wykopywał. Co to za problem zapuścić makro na 7-8h :D?

Dorośnij, to zobaczysz, że za tytanium nie kupisz bułek na śniadanie  ;D

Mimo wszystko, nadal uważam, że nie powinno się ruszać ilości wydobywanej rudy (już od tematu odeszliśmy).

Nie pouczaj 24 letniego faceta i nie mów jak się żyje :). Studiowałem, pracowałem, spałem, chlałem wódkę z kolegami i spokojnie miałem czas na kilka godzin dziennie UO :). 8h pękało swobodnie w weekendy. Tak więc, jak nie wiesz kto jest po drugiej stronie pohamuj swoje ocenianie innych osób.

Rey

Blind a gdzie kopales? W minoc sie wiecej kopie. Elitarnosc regionalna ocllo ryby wiecej nie pamietam.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Guardian

Cytat: Sadi666 w 2010 12 27, 18:53:11
Cytat: drss w 2010 12 27, 18:05:14
Cytat: Sadi666 w 2010 12 27, 17:40:33
To jest źle?! Ja bym się cieszył, jakbym codziennie 1k tyta wykopywał. Co to za problem zapuścić makro na 7-8h :D?

Dorośnij, to zobaczysz, że za tytanium nie kupisz bułek na śniadanie  ;D

Mimo wszystko, nadal uważam, że nie powinno się ruszać ilości wydobywanej rudy (już od tematu odeszliśmy).

Nie pouczaj 24 letniego faceta i nie mów jak się żyje :). Studiowałem, pracowałem, spałem, chlałem wódkę z kolegami i spokojnie miałem czas na kilka godzin dziennie UO :). 8h pękało swobodnie w weekendy. Tak więc, jak nie wiesz kto jest po drugiej stronie pohamuj swoje ocenianie innych osób.

lans na RL. tego jeszcze tutaj nie widzialem ^^ congrats

Sadi666

Następny mądrala... Tamten pierwszy wyjechał, jakbym miał 12 lat nie wiedział jakie jest życie. Taka mała dygresja, wróćmy do tematu.

wr

CytatBlind a gdzie kopales? W minoc sie wiecej kopie. Elitarnosc regionalna ocllo ryby wiecej nie pamietam.
Mógłby  ktoś z Ekipy potwierdzić lub zdementować to info o rybach w Ocllo?

Sadi666

Masz a Ostatnio Wprowadzonych. Łowiąc wędką masz większą szansę na złowienie ryb (normalnych), a siecią dodatkową szansę na ryby i muszelki.

wr

A faktycznie jest takie info. Tylko jak daleko sięgają te wody Ocllo? Bo by łowić siecią to trzeba trochę się oddalić od lądu by w  ogóle móc łowić...

arvour limbby

Patrzac na mape widac dosc sproy kawalek wody w Ocllo ale lowiac nie jest az tak duzy szczegolnie jak lowi tam z kilku naraz. Ocllo daje ci bonus do ryb i perel lowiac siecia lowisz wiecej iles tam % ryb i perel . ale chyba nie o taki temat tutaj chodzi.

Racja gornik jest lekko przerabany z iloscia kopania rudy kiedys bylo fajnieee :D

Ari

No rowniez ograniczajace jest to ze duzo skili dla wojownika wlasnie ogranicza gornika ....

arab

A mi się ta podoba, mało się kopie (teraz kopie 1h i nakopałem 70 tyta) ale za to ceny ładne. Zarobić idzie, str skoxac.
Jedyne co bym zmienił to ilość kopalni.. dodał jakaś kopalnie ew. powiększył ta w TK :D Za dużo ludzi w kopalni :)
http://zapodaj.net/a63d4191f3f56.jpg.html

www.sprzatanie-nagrobkow.cba.pl

Glor

Samo uzbieranie zelaza na kox majstra czy kowala wrecz graniczy z trudem nawet jesli w komendzie .rudy
zaznaczy sie tylko chec wykopywania zelaza kilofem z zelaza nie podnosi to efektow wpracy umozliwiajacych lepsze wydobywanie chcianych zasobow . Moim zdaniem jest to troche prymitywny system. 

Ragnall

Ktoś przegiął z ilością wykopywanego obsydianu - teraz kopie się go 3-4 razy więcej niż siarki. Drop obsydianu powinien zostać zmniejszony na rzecz siarki i soli.
Zamrożony.

Guardian

Cytat: Ragnall w 2011 01 02, 17:30:52
Ktoś przegiął z ilością wykopywanego obsydianu - teraz kopie się go 3-4 razy więcej niż siarki. Drop obsydianu powinien zostać zmniejszony na rzecz siarki i soli.

ja od Ciebie z checia ten obsydian odkupie :P

Spider

A odkupisz zapas kilkuset tysięcy od innych górników?

Guardian

Cytat: Spider w 2011 01 02, 20:36:01
A odkupisz zapas kilkuset tysięcy od innych górników?

Ostatnio szukalem to nikt nie mial. Pasuje taka odpowiedz?