Nowy regulamin - bledy i uwagi

Zaczęty przez Papa Smerf, 2011 01 06, 22:13:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Borry

Spoko... ja wam dokładnie opisze gdzie przebiega granica pomiędzy mułowaniem a przypadkowym posiadaniem przedmiotów alta, jak wy mi dokładnie opiszecie gdzie przebiega granica pomiędzy kobietą która wam się podoba, a kobietą, która wam się nie podoba.

EDIT:
Odpowiedź "ma pochwę" się nie liczy.

Liszko zwracam na to uwagę teraz, bo teraz jest wprowadzany nowy regulamin, a nie tylko lekka aktualizacja tego, co było afair za Aarbala.

Ari

teodor

No ja nie widzę sensu mułowania przy obecnej ilości złota na serwie. Wystarczy jak każdy dałby zarobić drugiej osobie i jest obieg kasy i przedmiotów. Po co kombinować? Online ostatnio duży i naprawdę da radę wszystko dostać.
(mam jedna postać).

Zmiany w regulaminie pozytywne.

Sadi666

Licho, my tylko zwracamy uwagę na coś, co być może ktoś próbował będzie robić. Ja osobiście teoretycznie mam tylko jedną postać (drugą założyłem dla hecy, grałem może parę godzin). Jak mówiła Luia, wypad do Moon albo do Fanatyków to zarobek nawet +100k na godzinkę jak ktoś potrafi się sprężyć. Wypad do Deceit to już łupy rzędu 350k, tylko, że tam samemu to ponad 2h można siedzieć (po 180k na dwie osoby wyciągałem kiedyś), więc faktycznie... mułowanie chociaż piękne w teorii to zupełnie nieopłacalne moim zdaniem :). Zważywszy na obecne kary :).

Molt

co do Razora licho czy w tym wypadku nekro dostanie jakis nowy czar za an lora ? bo ten juz przestanie dzialac.

Lindi

Mi się podoba w końcu konkretnie dany zakaz pkowania zwierzaków w zagrodach :D  Dzieki :* !!
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Raaban

Jeżeli można używać razora to super, bo wreszcie szaraki mogą sobie porobić makra jeżeli nie umieli na EUOX ;)
Nie da sie niczym zablokować rozjaśnienia ekranu razora ;)

Sadi666

Cytat: Molt w 2011 01 07, 12:13:31
co do Razora licho czy w tym wypadku nekro dostanie jakis nowy czar za an lora ? bo ten juz przestanie dzialac.

Właśnie miałem pytać o to w temacie o czarach nekromanty :). Tam dałem dużo propozycji nowych czarów :). Nic tylko wybierać :).

Antek

Cytat: licho w 2011 01 07, 09:44:45.
Smuci mnie tylko, że tyle lat walczyliście o to by znieść nierealny zakaz gry swoimi postaciami ze swoimi kolegami.
A jak tylko pojawiła się na to szansa to każdy kombinuje w jaki sposób wykołować ekipę i zrobić z nas i innych graczy frajerów.

Bardziej chodzi o chęć dowiedzenia się co będzie karane, a co nam ujdzie na sucho.
Bo wiadomo że grając dwoma postaciami w jednej gildii (a takie przypadki mieliśmy od zawsze na DM, aż do całkiem niedawno) będzie rolowanie sprzętu pomiędzy graczami, dlatego lepiej się dowiedzieć co można, a czego nie- niż później wyłapać bana. Mi osobiście nie chce się koksać drugiej postaci, ale gdybym miał seconda pvp interesowałoby mnie czy lepiej zniszczyć, czy zgrabić loot z firsta.

Cytat: Molt w 2011 01 07, 12:13:31

i mag za in lora? ;D

licho

Cytat: Lindi w 2011 01 07, 12:14:15
Mi się podoba w końcu konkretnie dany zakaz pkowania zwierzaków w zagrodach :D  Dzieki :* !!

To jest tragedia.
Wy zupełnie nie znaliście regulaminu który obowiązywał dotychczas...

Ja z poprzedniego regulaminu wyciąłem rzeczy które były od dawna nieaktualne, takie jak rozmowy przez ściany czy używanie bankiera przez ściany.
Jedyna rewolucja to to że możecie firstem i secondem przebywać w jednej drużynie, nadal nie mogąc mułować, utrzymywać kumpli itd.
Możecie iść na pvp, możecie iść na pvm możecie rpgować.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Pollack

Wniosek z tego taki - ze dobrze co jakis czas na forum wkleic caly regulamin, mowiac ze zmienilo sie w nim jedna wazna rzecz - ale nie mowic ktora..:)

Diabeł

A ja właśnie bardziej chciałem pytać co zmieniono, bo nie zauważyłem za bardzo zmian. No i teraz przynajmniej wiem :D

Maelui

Vlad_R

raczej widac kto umie czytac ze zrozumieniem i czytal przynajmniej raz stary regulamin ....

Rey

Czytac ze zrozumieniem a wracanie po raz enty do pustej zagrody to mimo wszystko dwie sprawy. :)
Po prostu nie czuc, ze to prawo istnieje bo komu jezeli jest taka mozliwosc chce sie sprawdzac kto wybil 10 krow z jakiejs zagrody.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"