Nieklimatyczne PK ciagl dalszy.

Zaczęty przez Ainn, 2011 03 03, 11:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rey

Nic tylko zbierz krasnoludy i obtluczcie im tylki. ;)
Jezeli to chaos, to dziwi mnie to. ze przygarnia takich maminsynkow.
Poradzil/Nie poradzil sobie z Toba to odgraza sie kolegami?
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Pollack

Dla niektorych wszystko co na czerwono to chaos..:) Spora czesc chaosu nosi sie wlasnie na niebiesko - zeby siac ... jeszcze wiekszy chaos..:)

Ropuch

Karcharot to zauważył: W tę grę grają także dresiarze oraz dzieci, nic na to nie poradzimy. Utopii nigdy nie będzie, aczkolwiek warto takich jednostek się pozbywać.
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

Ari

Powod do Pk byl jak najbardziej wlasciwy. Gonilismy chaosnika ktory otrzymal portal majac opary zycia najprawdopodobniej wlasnie od mlodego stojacego dokladnie kolo portalu, ktory zreszta zaczynal widzac nas uciekac ... zostalo wypowiedziane slow kilka nastepnie zgina co tutaj wiecej szukac snuc domyslac sie ? Po co te liczne wypowiedzi kolegow strony przeciwnej Ainowi  gdyz w wiekszosci tacy sie wypowiadaja. Znacznie wiecej graczy ginie bezsensownie , dla sprzetu , frajdy lub zachcianki agresora. Po przeczytaniu tego wszystkiego szkoda juz rozwijac i dalej to wszystko komentować .

Tutaj nie bylo mowy nawet o pk za sprzet , z przyjemnosci czy czegokolwiek a poprostu niewlasciwa pora czas czy wreszcie  pomoc jednemu z wrogow. Nawet jezeli bylby by to przypadek to po co te  ...  96  ?

Vlad_R

to sie powtorze jeszcze raz ...

imo jail totalnie niesluszny - imo powod do pk byl jak najbardziej wlasciwy - szczegolnie ze go potem wskrzesili i oddali mu all (tylko wskazuje na totalnego ku....sa tego co zglaszal, albo jego totalna niewiedze)

tyle ludzi siedzialo niewlasciwie skazanych na 96 lub inny czas, ale tak to juz jest z obiektywizmem sytuacyjnym na DM

ale imo ten topic na forum to totalna zenada , w dodatku przez tak "zaawansowanego" gracza

el

OK w takim razie powiem tak. 1 Zabito moją postać bez powodu. Druga sprawa nie umiem stawiać portalu mam 50 magii i nie mam nawet tego czaru do portali, a cala moja księga runów jest pusta. 3 Wyjaśniłam to z Ainnem już na ircu i myślę, że nie powinniście pograżąć tego tematu dalej, a jeśli mnie nienawidzisz Vlad za to i mówisz, że moja postać sobie zasłużyła to mogę Ci wysłać fajnego screena z tym wskrzeszeniem i oddawaniem mi rzeczy - ale myślę, że jednak Ainn by tego nie chciał - pogrązyło by to jeszcze jego przyjaciela. 4 Ainn mógł się "prawdopodobnie" pomylić, na cmentarzu faktycznie ktoś otworzył niebieską bramę. 5 Mimo wszystko uważam, że nawet w takim momencie (przypadku, zbiegu okoliczności, czy jak inaczej można to nazwać) nie powinny się zdarzać takie rzeczy.

Modyfikuje w związku z doczytaniem paru postów (choć to już bez znaczenia):
1. Mój ubiór? W koszulce, płaszczu i spodenkach i chyba jakieś buty co wyłowiłam - to nie droga zbroja ;)
2. Gracz co na 80% postawił portal... hmm bardzo ciekawe. (p.s. kupie zwój do stawiania portalu albo zamienie za perły...) ale najpierw chyba powinnam dociągnąć magie do jakieś 60% - co o tym sądzicie?
3. Ojej... XXX is atacking you....! W takim razie ja nigdzie nie uciekam! Bijcie mnie! Mam tylko parę książek kucharskich i składniki do gotowania.
4. "Zostało wypowiedziane slow kilka nastepnie zginął co tutaj wiecej szukać" - jeśli mamy już być wobec siebie szczerzy, to proszę bardzo nie kompromituj się z tymi kłamstwami.

Nie pisze tu, żeby pogrążać Ainn'a, pisze to aby uświadomić kilka osób, że domysły nie są najlepszą stroną. Jeśli już łagodzić sytuację, to niech na moją stratę będzie, że mógł się pomylić. Ale najpierw jednak powinna zostać przeprowadzona jakaś rozmowa. Właśnie w stylu, czy to Ty postawiłaś portal? Gdzie uciekł ten wojownik? itd.

Ari

wiec po co te 96 h ?  .... niestety el  z doswiadczenia  kazdy ci powie ze taki przypadek podczas walk pvp ... bitwy, ktora akurat trwa nikt nie zatrzyma sie i bedzie pytal klimacil itp ... wiedzac ze lada moment moze wpasc irco tso ekipa ... lub poprostu majaca was na trapie ...  a nie pewnie ainowi przeciwni wypowiedziami zachowuja sie jak opisalas ;-).

mae

Dosc. Nie da sie juz tego czytac, a kiedy tego nie robimy, macie pretensje, ze was ignorujemy.