Kolejny nie=klimatyczny kill i jail

Zaczęty przez zethaiks, 2011 05 06, 09:46:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

Jak pamietacie sytuacjie Ainna z pk i jailem zapewne oraz moje sytuacje.
Jako mlody bylem pk'owany z bindem "za minoc" "pa" "wrog z minoc" mimo ze nie mieszkalem w minoc czasmi tylko tam bylem widziany.
Zglaszalem screeny do gm'ow - odpowiedzi byly - tak to klimatyczne pk - a na screenie jedynie "za minoc" xxx atacking you OoOoOOooo byly 3 takie zgloszenia - zawsze wychodzilo ze bylo klimatyczne mimo jednego bindu oraz byl powod - bo mnie raz widziano w minoc....

teraz moja sytuacja raz na ruski rok wejde sobie do WROGIEGO miasta zabije noba --- zachowalem sie fakt jak tamci co zabijali mnie - ale oni za to jailow nie dostawali to sadzilem ze i mi mozna...
wiec - wchodze do magi wrog to wrog

jak widac nie mozna... jail 96

Albo ustawcie jasny regulamin, jasne ile ma byc bindow, konkretne powody, albo karajcie rowno

--- rozmowa jednego gm'a, celowo zamazuje nick

15:35   Ainn   a jakie byly powody w stosunku do nas?
15:35   Ainn   dla mnie powod byl oczywisty
15:35   Ainn   i co to oznacza zdanie ekipy
15:35   Ainn   to nie porzadkowi decyduja
15:35   Ainn   ?
15:36   GM   "za loa"
15:36   GM   "za miasto"
15:36   Ainn   "pa!"
15:36   Ainn   "gin parobie"
15:36   GM   sensowne logiczne slabe bo slabe ale byly

wiec kuzwa laskawie dlaczego jedni moga zabijac "za miasto" - mimo ze nie maja nic z nim wspolnego
a inni za to dostaja jaila ???

tylko nie mowcie ze kazda sprawa jest indywidualna bo jest to identyczna sytuacja - a my takie zglaszalismy 4 - i nikt jaila nie dostal - bo mieli powod i byl klimat "za miasto"

Nie narzucam stronniczosci zeby zaraz bana nie bylo chociaz i tak po takim czyms odechciewa sie grac patrzac na sprawiedliwosc. Ale bez jaj.

Soszek

Jeśli uważasz, że porządkowi popełnili błąd, zgłoś swoje zastrzeżenia do administracji.
(Wskazane jest wysłać pw do admina, zamiast tworzenia takich tematów)

Odsyłam do regulaminu na stronie.
Cytat: Regulamin "Mistrzowie gry VII" (GM)[...]
2. W uzasadnionych przypadkach gracz ma prawo odwołać się do GM wyższego instancją (bezpośrednio odpowiedzialnego lub administratora serwera). Decyzja GM w odwołaniu ma charakter ostateczny.
[...]

Tyle w tym temacie.
"Knowledge demands sacrifice."

AsYlum

Już się zgłosił, a że mu w nocy nikt nie odpisuje to robi temat na forum. Jest kranczips jest afera. -_-
<uninitialized object>

mae

Zabijes postac, ktorej wczesniej nie widziales na oczy.
Zupelnie nie miales pojecia, z jakiego jest miasta.
Jest z miasta, z ktorym nie masz zadnych zatargow.
Twoje miasto i jej miasto maja sojusz.
Dodatkowo postac jest czlonkiem gildii przyjaznej Twojej.

Jedyny powod, jaki byles w stanie podac w pokoju rozmow dla swojego fraga to: "Psuli mi gre, teraz ja bede psul gre innym. Mscil sie na serwerze za to, co mi zrobiono. Jesli wam to nie odpowiada, to mnie zbanujcie, bo sie nie zmienie".

Powtorze sie piszac to, ale mam nadzieje, ze wszystko przemyslisz, gdy opadna emocje i zmienisz nieco swoje nastawienie.