Co tam w planach?

Zaczęty przez Felixor, 2011 06 19, 18:59:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Juz od dosc dlugiego czasu nie weszla zadna zmiana ktora zmienialaby oblicze DM.

Czy cos jest w najblizszym czasie planowane? Jakas nowa klasa? Poprawki w obecnych klasach?

Przydalby sie jakis zaktualizowany plan co jest aktualnie naprawiane, skrytpowane itp.
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Lindi

dm jest już idealne i nie trzeba nic wprowadzać ;p
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Zywol

a ja czekam na jakiś motywator do zalogowania się na dm ;)
klasa mile widziana.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Sadi666

Albo poprawki w klasach  już istniejących 8).

spocik

Rowniez czekam na jakis motywator, najlepiej w stylu dodatkowego speclootu, wiecej specow do wykorzystania w pvp, moze jakies nowe rzemioslo, lub klasa lekkiego wojownika, jednak bez ograniczen jak u berserkera...

MojoJojo

Moze wprowadzic poprawke dla majstra?

Takie cos mi po glowie chodzilo ostatnio.Dac majstrowi silniejszego golema, lecz wolno poruszajacego sie, czyli...

Majster posiadajacy magie , mogl by robic golemy odpowiadajace gatunkom zywiolow, ktore to by nie czarowaly lecz byly by zdolne do robienia pvm sredniego.Badz by mogly pomagac w dps'ie
Majster bez magii mogl by robic w zamian usprawnienia do zbroji i broni.Ktora by dawala wiecej ar, lub wieksze obrazenia.(przykladowo jakies kolce w broni, dodatkowa nakladka w pancerzu) .

Oczywiscie cena takich dodatkow by byla dosc wysoka. :) Lecz sadze ze by byla akurat zacheta dla ludzi :)
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

spocik

Uwazam, ze taki dodatek dla majstra bylby rewelecyjnym bajerem (cos jak "plusowanie"/refine/enchant broni w mmo).

Papa Smerf

Wzmocnienia dla broni/zbroi jak najbardziej tak.

Golem slużący do średniego pvm jak najbardziej nie. To jest klasa rzemieślnicza i to, że w ogóle ma golema tragarza i takiego który stanie z koszem na klacie już samo w sobie jest zajebistym bonusem.

Tak miałem majstra chyba z 3 razy.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

Ragnall

Corv: Jakby dorzucić do tego dwa śmieć-skille to czemu nie :)

PS Tylko ja nie mogę dziś połączyć się z polnetem ?
Zamrożony.

Bazyli

majster ktory ma jednoczesnie kowala i woba niech moze robic nieco silniejszego golema o "lepszym pancerzu"
CytatQuot capita, tot sensus...

Allton

A ja czekam na kilofy um górnictwo  :P :P :P

Papa Smerf

Nie Ragnallku nie tylko Ty. Ja też mam z tym problem.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

onek

Golem to juz troszke przesada, tak, mam majstra.

Spróbujcie przez norbnet.eu do polnetu

Alkus

Jest w starym dziale z opracowaniami kilka fajnych projektow do wykorzystania (odnosnie majstra - kiedys 'majstrowalismy' taka klase jak techmaturg, ktora przewidywala kilka fajnych bajerow dla konstruktorow), wiec daleko nie trzebaby bylo szukac :)
Mysle tez, ze ten okres musimy troche przebolec - wiadomo, ze czerwiec i lipiec to czas zaliczen i zamykania rokow akademickich/szkolnych. Niski online daje sie we znaki, tak samo jak obecnosc ekipy. Ale opiekowanie sie serwerem nie jest obligatoryjne, tyle, ze ekipa w porownaniu do graczy, nie moze od tak sobie powiedziec 'no coz, nie mam teraz za duzo czasu, zeby sie tym zajac', bez wzbudzania negatywnych komentarzy.
Sam nie wiem, po co sie rozpisuje, widocznie jestem juz totalnie zmeczony.

W kazdm razie, jestem dobrej mysli.
the only thing worse than evil is apathy.

DonPedro

Cytat: Alkus w 2011 06 21, 23:38:09
...
Sam nie wiem, po co sie rozpisuje, widocznie jestem juz totalnie zmeczony.

W kazdm razie, jestem dobrej mysli.

ja to bardziej upatruje w tym zawartosc promili we krwii :D :P
" As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley. "

- GEN. George S. Patton.