Prowokacja

Zaczęty przez Felixor, 2011 06 22, 09:06:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Witam,
Skill Prowokacja w sumie ma dosc podobny kox jak oswajanie. Gainy sa liczone od jednego sprowokowanego mooba. Na www jest opis progow oswajacza ze szczegolowymi % co od ilu. Czy daloby rade wrzucic rowniez takie progi do tego skilla?
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

DonPedro

ja bym rozciagnal ta propozycje po zostale skille, bo czemu nie? :) skoro mamy precedens, to polecmy dalej

pzdr
" As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley. "

- GEN. George S. Patton.

Senoth

prowoka na mobkach? Hardcore.

Idz do barda kup ksiege kup piesni z prowoki i uzywaj ich. Koxaj do 100. O wiele latwiej i szybciej niz koxanie na mobkach ;)

Alkus

Wyobraz sobie, ze ja prowo i uspo do 9x koxalem na mobach. Wtedy, kiedy jeszcze nie wiedziano, ze da sie koxac na ksiedze i uspo w miejscu ;)
A ja bym byl za tym, zeby zrobic WikiDM generalnie. Kiedys BP na stronce mialo roznego rodzaju poradniki. Wiekszosc z nich jest, niestety, przeterminowana, ale da sie jeszcze wyciagnac z tego cos dobrego.
Nie sadzilbym na strone takich info, choc czasem mam wrazenie, ze texty na stronie wprowadzaja w wieksza konfuzje opisami (bez procentazy), niz to wszystko jest warte :/
the only thing worse than evil is apathy.

Kap

Prowokacja ogólnie wymaga potężnych zmian więc raczej bym połączył istniejące o tym tematy w jeden i zaczął inicjatywę graczy w celu poprawienia tego skila.
Każda wystarczająco zaawansowana technologia do zludzenia przypomina magię.

"...emotional states, which in their species, inevitably leads to hatred and violence... It is the genetic instinct of their species to destroy whatever they cannot understand... Violence is as natural to them as breathing"

Papa Smerf

Kap prowokujesz...
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"