Mistyczny Lis

Zaczęty przez Millhaven, 2011 06 28, 20:54:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Millhaven

Witam.

Mam pytanie do psioników i ekipy: Czy możliwość odwołania tego pupila to normalna sprawa i nie ma się czemu dziwić czy jednak wkradł się gdzieś błąd?
----

Pytam ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć wzmianki jasno odpowiadającej na me pytanie, a uzyskanie odpowiedzi w inny sposób... No nie ważne. Jeśli to pomoże w czymś to odwołanie udało się arcymagowi i kroczącej śmierci

Zathaniel

Każdy potwór ma możliwość odwołania/spłoszenia każdego przywołańca/zwierzęcia. Najsilniejsze summony mają największą "ochronę przed odwołaniem" co nie oznacza że zupełnie nie da się ich uwolnić. Mnie się jeszcze nie zdarzyło zaobserwować odwołania w wykonaniu mocny mob vs. lis ale raczej jest to spowodowane rzadkimi wypadami na lepsze moby. 
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Bazyli

lis ma swoj bonus w postaci zmniejszania wymaganej many do rzucania czarow, ale przez to latwiej go odwolac... cos za cos... mozesz zaproponowac taka sama szanse na odwolanie jak ma demon czy summony innych klas, ale wtedy nie daje bonusu many, ok? :)
CytatQuot capita, tot sensus...

Millhaven

Dzięki za odpowiedź. Już wiem wszystko, także można spokojnie zamykać.
----

"       Pytania i odpowiedzi

Nie wiesz albo nie jesteś czegoś pewien - zapytaj." - to tak tylko dla przypomnienia.

mekmar

Cytat: Bazyli w 2011 06 28, 21:55:33
lis ma swoj bonus w postaci zmniejszania wymaganej many do rzucania czarow, ale przez to latwiej go odwolac... cos za cos... mozesz zaproponowac taka sama szanse na odwolanie jak ma demon czy summony innych klas, ale wtedy nie daje bonusu many, ok? :)
Rozumiem, że jesteś ekipantem i to oficjalne stanowisko ekipy ?

Bazyli

Cytat: Mekmar w 2011 06 29, 01:25:16
Cytat: Bazyli w 2011 06 28, 21:55:33
Rozumiem, że jesteś ekipantem i to oficjalne stanowisko ekipy ?

nie wiem jakie jest stanowisko ekipy. ja napisalem ze jesli mu sie nie podoba to MOZE ZAPROPONOWAC ZMIANE. nie wiem skad to pytanie Mekmar...

Tinerot

Według moich wiadomości lisa wcale nie jest łatwiej odwołać. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Zathaniel

Uff, już mnie Bazyli nastraszył że złapałem jakiegoś buga i mi nie odwołuje ;D Na szczęście jest Tin  8)

PS. Ilość inteligencji postaci (z tego co pamiętam) wpływa na siłę przywołańca a co za tym idzie również na trudność odwołania go.

Bazyli

ahh... no to widocznie jakis fart byl bo jak poslalem zywiola truty do walki z lisem to odwolal lisa w 3 sekundzie walki..

Tinerot

Zawsze mogę się mylić, nie miałem czasu tego sprawdzić, ale jeśli nie popełniłem jakiegoś błędu przy tworzeniu go to odwołuje się go tak jak silne przywołańce szkół pobocznych.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Millhaven

Posyłałem również demona dla sprawdzenia, jednak on nie reagował tak samo jak lisek. Odwoływanie przez moby o których pisałem miało miejsce kilkukrotnie i nie był to odosobniony przypadek.

----
NVM

Bazyli tylko jedna prośba, proszę cię nie wymyślaj głupot, że coś mi się nie podoba i wróć na główną stronę forum i przeczytaj bardzo dokładnie co jest napisane pod nazwą tego działu i nie powtarzaj błędu.

Robinton

Zathaniel

Millhaven

Uzyskałem zadowalające mnie odpowiedzi - proszę o zamknięcie tematu.