Aktywacja konta do gry.

Zaczęty przez agent2214, 2011 08 07, 02:06:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Guardian

Cytat: zxc w 2011 08 07, 16:28:05
ludzie są wakacje, nie wszystkim sie chce siedzieć przy kompie a co dopiero przy uo, wrzuccie na luz i dajcie czas sobie do wrzesnia O_O
tak najlepiej nie banujmy nikogo, oczywiscie, makro czy nie makro, a tam.

Bo wiekszosc lecacych stad z banami, odpadajacych w przedbiegach to potencjalni gracze pvp. Jak myslisz czemu cale loa az tak ich broni?

AsYlum

Wbrew temu co Wam się wydaje to większość podań jest przyjmowana. Większość osób, które uzyskują odpowiedź negatywną, przesyła ponownie poprawione podania i w znakomitej większości są one akceptowane. Naprawdę nie potrzeba wiele, żeby uzyskać konto.

Co do całego przesadzonego lamentu jak to serwer umiera. Obserwuję regularnie statystyki większości serwerów UO w Polsce i na świecie. I nie ma niczego nienaturalnego czy dziwnego w spadku ilości graczy w okresie wakacyjnym. To zupełnie normalna rzecz. Także polecam więcej wyrozumiałości w kwestii oceniania niektórych spraw.

A Neron przekroczył wszelkie zasady i granice dobrego smaku, co owocuje 21 dniami bana. Mógł swoje uwagi/żale/pretensje wyrazić w kulturalny sposób.
<uninitialized object>

Tinerot

Od siebie dodam tylko, że obecna sytuacja na shardzie może prowadzić do jego schyłku nie dlatego, że zabraknie graczy, tylko dlatego, że zabraknie ekipy. Niedługo zostanie tylko Asylum jako człowiek o tak pojemnej dupie, że zmieści tam wszystkich płaczków, malkonentów i rage-kidów a przy okazji jedyna osoba będąca technicznie w stanie utrzymać server. Bo test przeciążeniowy, jaki serwuje społeczność DM II, niezależnie od jej liczebności, jest straszny. Dużo lżej mi się pracuje w realu niż tutaj.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

AsYlum

I wspomnę jeszcze, to co już zostało powiedziane, że mamy okres wakacyjny. Większość osób ma wyjazdy/urlopy czy też inne zajęcia, także ekipanci. Ja na przykład od kilku miesięcy spędzam czas w przychodniach lekarskich i staram się zarobić na utrzymanie i opłaty za leczenie. To pochłania 80% mojego dnia, 7 dni w tygodniu. Nie mam zbyt wiele czasu na pisanie skryptów czy doglądanie serwera, ale każdą wolną chwilę poświęcam kilku rozpoczętym projektom, które na szczęście są bliżej ukończenia niż dalej.

Na szczęście wciąż w pobliżu jest kilka życzliwych osób, które pomagają to wszystko utrzymać. I dopóki tak będzie to serwer też będzie istniał.
<uninitialized object>

agent2214

Napisałem jeszcze raz podanie jak radziliście. Mam nadzieje że szybko uda się do Was dołączyć. Liczę na szybką odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie.

Guardian

Cytat: agent2214 w 2011 08 07, 16:46:44
Napisałem jeszcze raz podanie jak radziliście. Mam nadzieje że szybko uda się do Was dołączyć. Liczę na szybką odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie.

I tak powinno byc. Powodzenia miejmy nadzieje przyszlemu nowemu graczowi, a temat mozna chyba zamknac :P

Maelui

nie zrażaj sie :)  dm to fajny serwer mimo wszystko ;)

Hexin

w lola jakos nie przestali grac ;)
Osobiscie dla mnie sama forma podania jest niepotrzebna, weryfikować człowieka powinna gra a nie szablonik ze strony, ale to tak na marginesie. Sądzę, że to samo chcial mniejwiecej przekazać neron.

Ari

Jest to najlepszy szard i jedyny stabilny, zawsze taki byl zawsze warto zaczekac na podanie. No problem w tym ze w ekipie nie ma dzialajacych ekipantow a sam asylum wszystkiego nie pociagnie tymbardziej ze na zdrowiu jeszcze podupadl. Dlatego wypadalo by z tym cos zrobic wyznaczyc kogos do ogranizacji projektow, balansow i ich realizacji itp by uniknac stagnacji.

Asyl naprawde ten ban nie byl potrzebny i do niczego pozytywnego nie prowadzi.

Tin wiem ze gm to przerabana sprawa kazdy ma cie na celowniku wiekszosc za wroga i oskarza o wszystko dlatego sam bym nigdy sie w to nie bawil ;)

Shane

Ban za wypowiedź na forum? ;) Nie przesadzajcie ludzie, nie macie 15 lat ;)

Agraeld

to chyba ban za brak kultury osobistej, a ze wypowiedział sie publicznie, coz.

Guardian

Cytat: Shane w 2011 08 07, 18:04:48
Ban za wypowiedź na forum? ;) Nie przesadzajcie ludzie, nie macie 15 lat ;)

To czemu ludzie tacy jak Neron zachowuja sie jakby mieli 10?
Czemu w ogole nie dac mu bana na konto skoro mu sie tu nie podoba? Najlepiej cos krytykowac, a mimo tego dalej korzystac z owocow pracy ludzi po ktorych jezdzi sie na forum.

Zywol

skończcie śmigać wazelina. zobaczcie co napisał w banach. szanujmy się a nie będzie takich sytuacji ... za to co napisał raczej nie powinno być pytania: dlaczego?
poniosło go? ok. był pijany? ok. 21 dni ma na zastanowienie się ;)
online w wakacje zawsze było na takim poziomie, nie wiem o co tyle hałasu, no może o to ze gmow nie ma, ale na to my nic nie poradzimy. chcesz grac? zaloguj się i śmigaj. bez paniki.
przez graczy typu vesper sporo osób znam co olały uo, bo szkoda czasu i nerwów. osobiście rozdawanie konta za frajer nie uznaje za pozytywne ;)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Shane

Nie chodziło mi tu o bana na forum, no bo ten rzeczywiście jest uzasadniony. Można to było inaczej ubrać w słowa, cóż.. Ale co do tego ma gra? No zresztą, mniejsza z tym ;)

agent2214

Nie sądziłem że temat który założę będzie miał aż tyle odwiedzin jak i wypowiedzi. Nie chciałem zrobić nic złego i zdenerwować administracje*.
Rano gdy doszła do mnie odmowa, napisałem jeszcze raz nowe podanie. Mam nadzieje że uniknę czekania kolejnych 2 dni na odpowiedz. ( Jeśli znów negatywna, to zapewne załamie się).
Pisać fenomenalnych opowieści fabularnych nie potrafię za dobrych. Aczkolwiek do pisania użyłem offica by nie było błędów.