Rolnik - oswajanie krów i byków

Zaczęty przez Bonne, 2011 10 10, 16:47:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bonne

Przewertowałam kilka tematów dotyczących rolnika. Nie znalazłam tam odpowiedzi na moje pytanie, a brzmi ono:

Dlaczego rolnik nie może oswajać krów i byków?

W ostatnich dniach często korzystam z usług tamerów przy krowach i bykach, niestety ich "entuzjazm" jest powalający. Wierzcie mi, ale głupio jest się prosić o coś i widzieć, że jest to komuś nie na rękę. Tych co znam to tylko klną, że rolnikowi potrzebny jest tamer do krów...

Opinię graczy poznałam w starszych tematach. Teraz proszę o wyargumentowanie mi owej sytuacji przez ekipę. Może wywołam @Mae - który nie jako ma coś chyba wspólnego z mobami i tamowaniem ;-)

pozdrawiam

Karcharot

Ja to bym w ogole wywalil koniecznosc oswajania.

Argument po zmianie podal chyba Duck, ze jak sie teleportuje do zagrody to mu potem wali 5minut laga przy kilkudziesieciu mobkach. Ale jego juz w ekipie nie ma, wiec mozna cofnac ;P
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Bearg

Cytat: Karcharot w 2011 10 10, 17:11:50
Ja to bym w ogole wywalil koniecznosc oswajania.

Argument po zmianie podal chyba Duck, ze jak sie teleportuje do zagrody to mu potem wali 5minut laga przy kilkudziesieciu mobkach. Ale jego juz w ekipie nie ma, wiec mozna cofnac ;P
Popieram :D  Dla mnie to kiedyś była jedna z opcji walk z pkerami za starych czasów. Żaden się nie zbliżał do farmy pełnej kur, niestety za ducka można było sie napracować i stracić wszystkie kury bo laguje :<

Zathaniel

Nawet rolnikiem z Tamą nie chciało mi się bawić w ściąganie do domku więcej niż 2 parek. Krowy idą tak beznadziejnie wolno że bez GT to męczarnia i nic ponad to. A potem jeszcze od tresera odebrać i doprowadzić pod dom..

Oswojone zwierzęta rolne powinny mieć jedną prędkość. Mounty zostawić do oswajania tylko tamerowi a byki i krowy udostępnić rolnikom. Skromne życzenia :D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Bonne

Jeżeli nie ma na to pytanie odpowiedzi to może powinnam zgłosić to jako bug???

growin

sama jesteś jak bug :|

powinno być w propozycjach.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Zathaniel

Cytat: growin w 2011 10 13, 14:14:04
powinno być w propozycjach.

A tam propozycje: "bug zgłoszony" ;D
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Bonne

CytatOpinię graczy poznałam w starszych tematach. Teraz proszę o wyargumentowanie mi owej sytuacji przez ekipę.

zethaiks

od oswajania jest oswajanie - wiec nie bug

Bonne

chyba się nie doczekam :( szkoda...

Agraeld

*wnosi transparent*

dać rolnikowi krowy,byki !!!
one chcą być oswajane przez rolników!
:-[