Spec na zdejmowanie prota - pvm

Zaczęty przez Spider, 2012 01 12, 02:00:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Spider

Chciałem się zapytać, czy częstotliwość rzucania speca, który zdejmuje prota, nie jest z deka przesadzona? Na przykład ze 40 razy? ;) Ostatnio testowałem na balronie i bodajże wyrmie, to zdejmowało mi AR po max 10-15 sekundach walki...

zethaiks

podobno ogarnieci tankowie maja jakis na to sposob. ;-) nie ogarnieci nie wiedzacy jak sobie z tym radzic wierni - maja bardziej w dupie niz zwykla pucha i bm ;) wiec zostaje ci znalezc ten sposob jak oni ;)
Podpowiem ze latwiej utankowac batona w 2 magow niz wierny+ mag :) a sposob znajdzcie sami :D

byl o tym temat - i gmi wypowiedzieli sie jasno przed zamknieciem - ze da rede to ominac . i ludzie to potrafia wykorzystac. :-) wiec albo sie nauczysz na czym to polega albo zgrzyb tanka zostan magiem :D

Robinton

A to nie wystarczy nie wrzucac wiernym reactiva? To mialo dzialac tylko na osoby go majace

Raaban

Wystarczy nie wrzucać reactiva ;/

Sadi666

U maga tak samo :P? Jak się nie ma reactiva to nie zdejmie prota?

Spider

Nie widzę tego info nigdzie przy wprowadzaniu speca, ale OK - zapomniałem, że tutaj jawne jest tylko 10 % informacji ;)

Svennson

Cytat: Spider w 2012 01 12, 15:26:26
Nie widzę tego info nigdzie przy wprowadzaniu speca, ale OK - zapomniałem, że tutaj jawne jest tylko 10 % informacji ;)

eazy tez tak padlem na kroczacej likiem gdy dowiedzialem sie in game ze ma nowego speca ktory wpieprza stamine :PP chwile pozniej padl moj odbijacz ktory turlal sie ze smiechu z powodu mojego pada;DD
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.