Obowiązek Gildyjny.

Zaczęty przez Raaban, 2012 05 04, 13:07:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

ethanoll

To jest bardzo słabe rozwiązanie uderzające w graczy nie bawiących się pvp, a których okoliczności zmuszą do walki (np. strażnik, któremu ktoś w mieście burdy wszczyna, albo morduje np. moby, które ma fabularnie pod opieką, np. wilki w obecności wilkołaka). Tak jak graczom pvp mechanika nie zabrania emotowania, tak graczom niepvp nie powinna blokować możliwości ukrzywdzenia kogoś.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Gofer

Słuchaj chłopcze dalej, jako masz walczyć: kamień mocy, którego nazywacie gildyjnym, powoduje, iż aura wroga twego nie wstrzymuje ani ramienia, ani mocy słów. Temu każden co walczy, szuka mocy kamienia i na nim imię swe wyrywa. - to a propo klimatu.

Poza tym, to nie jest serwer klimatyczny, a jedynie ma takową opinię. To serwer uniwersalny, gdzie klimat jest dozwolony.

[edit do ethaol]
Starczy przynależeć do jakeijkolwiek gildii. Nie tylko walczącej.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Raaban

Gofer ja wiem że lubisz przesadzać. Ale teraz przeszedłeś wszystko :o
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Thiass

Wywalmy ta tablice w cholere i bedzie spokoj  :)
Tak na dobra sprawe.... po co ona komu
Sa tylko problemy i glupie akcje typu kampienie z trzesieniem pod bankiem lub reskill bo moze akurat dostane +1
Kultura graczy przez to cierpi  :o

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Raaban

Od kiedy zethaiks nie gra nie ma tego problemu. Ja lubię tablice gildi i będę oponował za tym żeby została.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

tomerro

Te -25% bez gildii to wyjatkowo poroniona mysl.
Mam spokojnie patrzec wiedzac ze nic nie dam rady zrobic gdy jakis fragles 6/6 bedacy w gildii zrobi mi kupe na skorze miska sluzacej za wycieraczke przed mym domkiem? :D
Samo pvp mnie nie interesuje ;]
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

MojoJojo

Cytat: Gofer w 2012 05 04, 19:14:57
Słuchaj chłopcze dalej, jako masz walczyć: kamień mocy, którego nazywacie gildyjnym, powoduje, iż aura wroga twego nie wstrzymuje ani ramienia, ani mocy słów. Temu każden co walczy, szuka mocy kamienia i na nim imię swe wyrywa. - to a propo klimatu.

Poza tym, to nie jest serwer klimatyczny, a jedynie ma takową opinię. To serwer uniwersalny, gdzie klimat jest dozwolony.

[edit do ethaol]
Starczy przynależeć do jakeijkolwiek gildii. Nie tylko walczącej.

Gofer ja jestem za!
Ci bez przynaleznosci do  gildii walczacych , bijacy sie pvp powinni miec slabsza "MOC". Zarowno magiczna jak i fizyczna ! Podczas dokonywania ataku na szacownych graczy walczacych .

Sprawa nie powinna tyczyc sie zlodzieji, bo wiadomo, nawet jak masz peruke jestes pomaranczowy ;d (co chyba jest bugiem ? i to srogim).Z uwagi na to, jako szanowany zlodziej ,smiem sadzic ze zlodzieje powinni byc zwolnieni z wyzej wymienionej kary od braku mocy ;d
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.