Corp a hit

Zaczęty przez Sakubh, 2012 05 06, 00:06:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sakubh

Kiedyś paraliż trzymał 20s, a drugi corp wchodził za 100% i PvP było od rana do nocy
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

yacu

Nie gram pvp, ale pamiętam, że te corpy jak i inne czary były o jakąś połowę słabsze.
Jest też prawdopodobne, że zmiana na zwiększenie obrażeń i uczynienie walki bardziej dynamiczną przyczyniła się do większej frustracji graczy. Kiedyś życie ich postaci było w cenie i żeby zabić trzeba było parę razy pacnąć przeciwnika. Gdy czary łatwiej się rozpraszały, a palec ślizgał, to i ubić się dało w końcu. Tyle, że ludzie mieli fun z samej walki i organizowania akcji, a nie ubiciu jak największej liczby ludzi. No ale to wspomnienia dinozaura.

Thiass

CytatKiedyś paraliż trzymał 20s, a drugi corp wchodził za 100% i PvP było od rana do nocy

Kiedys mag mial max ognika ktory byl o 10ar slabszy
Mial slabszego prota, reactiva blessa, zaklecia robiace dmg i nie leczyl sie w biegu  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Sakubh

a woj miał hity po 20hp, nie było ciosów specjalnych, i nie było broni dwupolowych :)

PS Zapomniałem jeszcze, że mag mógł nosić zbroje płytową, pawęż i miecz :)
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Ari

niestety obecnie osoby balansujace pvp to jakies nieporozumienie nic wiecej zapewne maja wspolnego z pvp tyle co nic zreszta  od dluzszego czasu

DzikiHL

Dziwne Ari. Osobami balansującymi są skrypterzy, sztuk 3 max. Te osoby słuchają tego co mówią gracze pvp na specjalnym podforum. Czyli ciebie i innych.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Aion

10 razy prosilem zeby mnie dodali do grupy balansu i nic :) a gram pvp 6 lat juz
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Raaban

Ja to w podpis biore xDDDD
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Aion

Raban Ty powaznie nie dorosniesz nigdy :)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Ari

dziwne dziki skad ty masz takie info ... z radja maryja ? ;] skrypterzy sie opieraja na podstawie czegos ... pewnie graczy i ich doswiadczen ... napewno nie tych ktorych znam a z pewnoscia jakis osob lekko ujmujac malo doswiadczonych

kwiatek

matko boska, cóż za wykwintne propozycje :d

Agraeld

Cytat: Aion w 2012 05 06, 19:40:51
10 razy prosilem zeby mnie dodali do grupy balansu i nic :) a gram pvp 6 lat juz

ciekawe dlaczego Ci nie dali tej szansy  ::)

Cytat: Raaban w 2012 05 06, 19:51:14
Ja to w podpis biore xDDDD

Ger

błagam niech jakiś moderator zamknie ten temat bo jest prześmieszny

AsYlum

<uninitialized object>