Balor - klatwa natury

Zaczęty przez Antheramis, 2012 05 25, 16:20:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antheramis

Z moich obserwacji wynika ze: przywołańcowi zwanemu Balor zniknęła z puli czarów klątwa natury jaka dysponował od jakiegoś czasu przestał rzucać ten czar. Czy to jest zamierzone? może jakiś bug albo po prostu mam pecha. Może to ktoś sprawdzić potwierdzić / obalić moje przypuszczenia?
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Tinerot

Na tę chwilę: balor nie rzuca klątwy natury. Na szersze wyjaśnienie trzeba chwilę poczekać.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

mae

Jakis czas temu (na pewno przed polowa stycznia) rozmawialem z Sulem na temat przywolancow demonologa. Slusznie zwrocil on uwage na to, ze z powodu duzego zroznicowania miedzy nimi, znaczna czesc jest nieuzywana (gracze i tak uzywali tylko nabassu). Zaproponowal mi, by zrownac ich wytrzymalosc. Wtedy demonolog moze uzywac tego, ktory mu sie bardziej podoba i znika problem przywolancow, ktore wiekszosc graczy uwaza za bezuzyteczne. Usuniecie klatwy natury bylo moim zastrzezeniem do zmiany. Nie pamietam/nie wiem co dokladnie zmienil wtedy Sul. W configu widze jednak, ze balor jest teraz wytrzymalszy od nabassu, choc fizycznie bije slabiej.

Agraeld

To jak to działo się już w połowie stycznia, to dlaczego gracze nie są informowani na bieżąco ? :>
Używałem balora z myślą że ma on klątwę, tylko fakt nie mogłem się jej doczekać i teraz już wiem dlaczego  ::)

Proponuje bardziej ogarnąć system informowania graczy :]

I miło by było, gdyby powiedziane zostało co mogą robić te demony i jakie mają obecnie możliwości w pvm (po zmianach )
Tylko wytrzymałość została zmieniona ?

Szalo_M

Szkoda klątwy natury, ale przypadkiem czytając o nieużywaniu innych demonów niż nabassu muszę się z tym nie zgodzić! Serc jest różna ilość i na czyszczenie dobry jest z niebieskich serc bo rzadziej sie ich używa, z granatowych wyskakują dobre demonki trujące idealne na np demony piaskowe czy lodowe, czarne serca też dobre bo Balor wytrzymalszy i do tej pory jeszcze ta klątwa a Nabassu coś na szybko :P
I'M ADDICTED TO BASS, I'M ADDICTED TO DRUMS, MY DEALER IS A DJ, AND MUSIC'S JUST MY DRUG.

Antheramis

Mi się ten fakt nie podoba, używałem 4 demonów nie licząc chowańca który się nadawał jedynie do koxu resa i skryby. Taką zmianę widzę na - dla demonologa a biorąc pod uwagę że niektóre czary jak "przedłużenie służby" nie działają jak powinny lub wcale. Granie demo staje się nudne i smuci mnie fakt że nikt nie zapytał graczy co na ten temat uważają.
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

azuth

"Understanding is a three edged sword
Your side,their side and the truth"

mae

Marudziliscie Sulowi, ze demonolog ma jednego uzytecznego demona i chcial wam dogodzic. Ja go nawet rozumiem, bo pamietam wasze komentarze na temat klasy we wczesniejszym czasie. Nikt nie zrobil tego zlosliwie. Przyczepic mozna sie tylko do tego, ze wam o tym nie napisal w newsach. Dla mnie mozecie nawet go namowic, by cofnac te zmiane. Mi to ryba.

kwiatek

Każdy demon miał swoje zastosowanie, poza tymi do chochlika czy innego chowańca włącznie