Podanie, a czas ich rozpatrzenia.

Zaczęty przez Lady Ravalove, 2011 02 13, 13:22:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Cytat: Striker w 2011 03 24, 15:10:35
Witam,

mam podobne pytanie. Kiedy można spodziewać się najbliższej tury sprawdzania podań?
Swoje złożyłem tydzień temu, pisałem też do Aruva - w obu przypadkach cisza.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam
Jak glosi nasz regulamin:
CytatWszystkie osoby, które mają zamiar założyć konto na serwerze DMII, a wcześniej je posiadały, zobowiązane są zgłosić się w tej sprawie do administracji serwera. Pozwoli to uniknąć kłopotów z założeniem nowego konta w przypadku, gdy stare wciąż istnieje.
Musisz zglosic sie do kogos z administracji o dostep do swojego starego konta.

Striker

Starego konta niestety nie zdążyłem nawet użyć - awaria komputera a potem real. Tak więc sądziłem, że konto zostało skasowane. W każdym razie dziękuję za informacje, zgłoszę się do administracji.

Pozdrawiam

PS. Chyba, że jakimś cudem istnieje jeszcze moje konto z lat 2001-2003, no ale to by było zbyt piękne aby było prawdziwe ;)

Syno

Bylby ktos tak z  GMow mily i sprawdzilby podania? ^^ Nie moge sie doczekac no :P

4 dzien czekania :(

Smocza

Witam! Czy ktoś wie, ile czasu aktualnie się czeka na rozpatrzenie podania? Co najmniej dwie sztuki czekają ;) Strona i forum przeczytane, ultima zainstalowana, a chętni gracze... czekają :)

~M

Myślę, że nie więcej niż 3 dni.

Smocza

Dziś jest trzeci dzień, więc mam nadzieję wkrótce otrzymać odpowiedź zwrotną :)

Puzel

Taki offtopik, ale jestem zachwycony ilością nowych graczy :-).

Aion

stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Death Freak

Cytat: Aion w 2012 06 12, 13:45:36
zachecajcie innych :)

Dokładnie

Obecnie ekipa śpi, ale na pewno jak znajdą czas dadzą wam odpowiedź, chociaż mam wrażenie że w przypadku odmowy nie pojawia się żadna informacja (a IMHO powinna)
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"