Nowa postać - problem z zalogowaniem

Zaczęty przez Jahu, 2012 07 31, 21:41:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jahu

Witam,

Dopiero co zacząłem przygodę z Ultimą i shardem DM. Zalogowałem się, stworzyłem sobie postać jednak jako że jestem początkujący w tym temacie oczywiście stworzyłem postać nie taką jaką do końca chciałem. Postanowiłem usunąć ją i stworzyć od nowa. Jednak po utworzeniu świeżej postaci nie mogę się zupełnie zalogować do gry. Pojawia się informacja: "poprzednia postać została skasowana za wcześnie" po czym jest connection lost. Jak mam to naprawić ?

Sul

Odczekaj kilka godziń, albo załóż kolejną postać, wtedy trafi na drugi "slot" na twoim koncie i nie będzie problemu.

damiano

Stwórz postać na nowym slocie, potem usuń stary slot. I zaloguj się na nowym.

Jahu

No właśnie założyłem nową, ale tam z kolei pokazało się że mogę mieć tylko jedną postać i też connection lost :/
Odczekam w takim razie, a szkoda bo akurat miałem ochotę zagłębić się w świat

Usunięcie poprzedniej postaci po założeniu nowej też nie pomogło ;p Dalej mam to samo

Uff udało się, musiałem stworzyć 3 postacie i wtedy usunąć 2 poprzednie. Dzięki za pomoc

Sul

Ale musisz skasować postać z pierwszego slotu :) Bo na koncie może być na początku tylko jedna aktywna postać.

damiano

Dokładnie, na pewno dasz radę. Trzeba omijać system! :P

Ja mam pytanie odnośnie forum. Jak otrzymać status gracza DM? Nie mam dostępu do wszystkich działów i nie mogę pisac PW.

DzikiHL

Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM