Wierny - gornictwo i drwalstwo

Zaczęty przez Aion, 2013 01 18, 11:53:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aion

tylko, ze mag moze sobie biernie koxac w domku sile na mobach a woj nie :)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

shyna

Cytat: Aion w 2013 01 18, 14:13:04
tylko, ze mag moze sobie biernie koxac w domku sile na mobach a woj nie :)

uu to zdradz mi te sekrety biernego koxania sily w domku magiem bo ja glupi, drzewa rabie ;/

Aion

ustawiasz macro na zmiane celu, sciagasz do domku 10 wodzow ogrow, odpalasz macro z boskim magolem i wio :)
Ktos tu potwierdzic moze, ze wbil magiem tak 9x str :)

Zywol

mogli byście się jeszcze trochę od robka nauczyć, a nie tylko euo odpalacie ;P
ale taki kox chyba uwalili, po tym jak robek się skoxsal? dobrze dla niego ;)

są pewne blokady skili, jak się na jakiś decydujesz to musisz się z tym pogodzić, ale w sumie nie maja wpływu na walkę pvp czy pvm - można by odblokować. dm to i tak serwer botów, wiec myślę ze można by odblokować to dla każdej postaci. online by wzrosło ;P
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Aion

Cytat: Zywol w 2013 01 18, 14:25:23
mogli byście się jeszcze trochę od robka nauczyć, a nie tylko euo odpalacie ;P
ale taki kox chyba uwalili, po tym jak robek się skoxsal? dobrze dla niego ;)

są pewne blokady skili, jak się na jakiś decydujesz to musisz się z tym pogodzić, ale w sumie nie maja wpływu na walkę pvp czy pvm - można by odblokować. dm to i tak serwer botów, wiec myślę ze można by odblokować to dla każdej postaci. online by wzrosło ;P

amen.
Przeciez balansu to nie uwali

Dusiek

Gdzieś to kiedyś chyba Tin napisał, że coś za coś - blesy, prot reactiv za blokade niektórych skili. No trudno, cieżko to przeboleć - tak też mam wiernego i też bym se załaczył makro za free prawie. No ale trudno. Trza żyć bez tego ;)

Aion

Cytat: Dusiek w 2013 01 18, 14:51:10
Gdzieś to kiedyś chyba Tin napisał, że coś za coś - blesy, prot reactiv za blokade niektórych skili. No trudno, cieżko to przeboleć - tak też mam wiernego i też bym se załaczył makro za free prawie. No ale trudno. Trza żyć bez tego ;)

? bez koxu rozumiem?
Bo wiesz, jak ktos ma 30 lat ciezko mu znalezc czas na 3-4h koxu dziennie latajac po lesie.

Dusiek

Aion też mam prace, narzeczona, inne obowiązki. Jak już wychodze koxać w las to i tak kończy się to sprintem przed kilkoma wrogami. No trudno, dobrze sie mają Ci co się już skoxali lub są młodsi, maja zapał, maja kompa w robocie ;). Mi to sie wydawalo ze Ty juz nabiłeś 100str na górniku jeszcze jak wiernego nie miałeś, no chyba żechcesz więce j:P

spot

Cytat: Felixor w 2013 01 18, 13:17:12
To jaki sens bedzie miec pure puche?

Fel, jakis czas temu w rozmowie z Tinem, powiedzial (Tin) wprost: Jako ekipa nie wspieramy juz na DM takiej klasy jak czysta pucha. Jest tylko wierny. PP jako klasa juz nie istnieje, chociaz taki build jest mozliwy - na wlasna odpowiedzialnosc.

To nie byly dokladnie te slowa, ale taki sens z nich wynikal.

Moim zdaniem niefajnie, bo zniszczono klase woja, ktora byla uniwersalna, zbalansowana i chetnie uzywana. Teraz stoi daleko w tyle za reszta, nawet jesli sobie wezmiesz do tego zatruwanie, trapke, ukrywanie, wykrywanie, czy cokolwiek tam sobie chcesz. Te skille niewiele pomoga w sytuacji, kiedy pada sie na combo z takim prawdopodobienstwem jak lucznik.

Aion

Cytat: Dusiek w 2013 01 18, 15:02:52
Aion też mam prace, narzeczona, inne obowiązki. Jak już wychodze koxać w las to i tak kończy się to sprintem przed kilkoma wrogami. No trudno, dobrze sie mają Ci co się już skoxali lub są młodsi, maja zapał, maja kompa w robocie ;). Mi to sie wydawalo ze Ty juz nabiłeś 100str na górniku jeszcze jak wiernego nie miałeś, no chyba żechcesz więce j:P

to co napisales mozna przetlumaczyc: chcesz grac wojem, zapomnij o innych skillach. Bo albo masz wiernego albo masz PP, ktore jest tylko fragiem (oj uwierz, wiem co mowie)

On

Albo masz wiernego, albo masz berka, albo masz zmienno ;P
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Aion

Cytat: On w 2013 01 18, 15:27:35
Albo masz wiernego, albo masz berka, albo masz zmienno ;P

dlatego wlasnie pomysl, zeby tym, ktorzy nie moga/nie maja czasu koxac aktywnie, zeby pozwolic im na kox stacjonarny.

shyna

Aion lykaj orba i masz latwiej.

Aion

a bedziesz zyl za mnie i pracowal ;p?
Swoja droga, mieszka na Ursyowie i nigdy nie byl na zlocie :) Szejm on ju :)

Felixor

Oj Aion, liczac ile czasu spedzasz na forum piszac posty, przeliczajac sobie to na minuty a potem na godziny szybciej bys sie skoxal nie piszac ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."