Zmiana w wampirze

Zaczęty przez Maelui, 2013 01 21, 10:27:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

growin

sin, a wojownik może makrować wampira korzystając z makr maga.
Baa, na arenie sam koxałeś i co? Wbiłeś BMa żeby przyzwoicie gainowały staty.
To czemu wampir woj nie może wbić medyta? + magol boski int/madry i zero problemu.

Tu nie chodzi o to, że zmiana jest zła, bo jest super. Tylko czemu skoro jest super, to dajemy ją jednej podklasie, a drugiej nie?
Ja muszę robić bma, lub męczyć się bez. Wampir-woj poświęcał 50skillcapa i już było pro. Skoxać 85 skill to problem? Od kiedy.

To jest na zasadzie "ułatwijmy kox, ale żeby nie było za fajnie, to tylko połowie" :|
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

On

Wszystkie klasy walczące mają możliwość koxania w walce. Tylko wampir-wojownik był w ten sposób upośledzony. Więc zasadniczo, dostał to czego mu brakowało. Wampir nie jest ani klasą magiczną ani klasą wojownika, to nakładka na obie profesje.
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Karcharot

growin ale o czym Ty w ogóle piszesz? ;>
Dla wampira woja- wampiryzm jest niezbędny, wszak jest wampirem...(i tak dziwi mnie ograniczenie do 85, bo co.. wampir wojownik jest gorszym wampirem niż wampir mag? O_o )

dla wampira-maga(jakiegokolwiek maga) bojówka jest dodatkiem. no bo nie powiesz mi że bez bojówki nie wyczaruejsz corp pora? Albo nie przyzwiesz demona? Grałem z rok magiem bez bojówki i nie miałem z tym absolutnie żadnych problemów. A to że Ci przerywa czar jak oberwiesz w łeb? No pewnie, bojówka jest OGROMNYM ułatwieniem, ale nie jest niezbędna do rzucania czarów :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

growin

Dobra, macie racje. Mag wampir jest za silny i biorąc pod uwagę super bonusy jakie ma, nie ma sensu ułatwiać mu koxu.
Popatrzcie pod gong, 4/6 to wampiry magowie.
Z tymi poteżnymi blesami nocnymi na poziomie mojego blesa z pure maga, to są rzeźniki.
Niech marnują miliony na kox, wszak się opłaca.
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

On

Wampirem magiem mało kto gra bo jest słaby, a nie dlatego że trudno i drogo się go koxa. Zamiast myśleć o ułatwieniu koxu, lepiej myśl o tym jak zrobić z tego dobrą klasę;>

Phoenix

Cytat: growin w 2013 01 22, 14:38:33
Dobra, macie racje. Mag wampir jest za silny i biorąc pod uwagę super bonusy jakie ma, nie ma sensu ułatwiać mu koxu.
Z tymi poteżnymi blesami nocnymi na poziomie mojego blesa z pure maga, to są rzeźniki.
na wampira nie wiem czy wydasz 500k na kox xD

dawiss

Cytat: Phoenix w 2013 01 22, 14:46:50

Jak nie wiesz to po co sie odzywasz?

Phoenix

Cytat: dawiss w 2013 01 22, 14:52:07

Jak byś umiał czytać ze zrozumieniem skumał byś aluzje.

dawiss

Cytat: Phoenix w 2013 01 22, 14:57:21
Cytat: dawiss w 2013 01 22, 14:52:07

Jak byś umiał czytać ze zrozumieniem skumał byś aluzje.

Chciałeś napisać wydasz 500k, pewnie mniej lub minimalnie wiecej. Tylko, że Ty nie masz pojęcia ile się wydaje :), więc nie wiem czemu w ogóle zabierasz głos w sprawie, która Ciebie nie dotyczy i na temat której nie masz wiedzy...

Phoenix

Dobrze Wszechwiedzący ;D
Niedawno skoxałem ten skill, no ale ty jesteś lepiej poinformowany i wiesz lepiej  ::)

On

Dobra, trzy warstwy mułu już są, teraz poprosimy o trochę betonu  8)

growin

Oczywiście, że fajniej by było dać jakiegoś boosta ^^
Ale na to trzeba więcej czasu na pomyślunek.

A może uzależnić dodatkowo blessa nocnego od inta postaci?
I z Santkuarium zrobić portal?

On

Ogólnie, usprawnić czary, tak żeby były bardziej użyteczne. Np z wyssania zrobić dota ala pszczoły :>

dawiss

Cytat: Phoenix w 2013 01 22, 15:28:55
Dobrze Wszechwiedzący ;D
Niedawno skoxałem ten skill, no ale ty jesteś lepiej poinformowany i wiesz lepiej  ::)

Albo kłamiesz albo przydadzą Ci się korepetycje z matematyki...

Przy 100% udanych prób, na ph żeby zrobić od 90 do 100, potrzeba:

4000 wrzosu, 4000 wilczych, 4000 krwii, 2000 składników krwii.

To tylko ostatnie 10% i przy założeniu, że czar będzie wychodził za każdym razem. Co w praktyce się nie udaje... Lekką ręką można więc do tego dorzucić 1/4 składników.

Jasmine

Cytat: dawiss w 2013 01 22, 16:09:12
Cytat: Phoenix w 2013 01 22, 15:28:55
Dobrze Wszechwiedzący ;D

Albo kłamiesz albo przydadzą Ci się korepetycje z matematyki...

Przy 100% udanych prób, na ph żeby zrobić od 90 do 100, potrzeba:

4000 wrzosu, 4000 wilczych, 4000 krwii, 2000 składników krwii.

To tylko ostatnie 10% i przy założeniu, że czar będzie wychodził za każdym razem. Co w praktyce się nie udaje... Lekką ręką można więc do tego dorzucić 1/4 składników.

nie znasz się, wampir woj koxa do 85, i nie jest to drogie (tak koxalem, wiem).

zmiana bardzo dobra, gdyby tylko jeszcze gracze nie mieli tutaj mentalności psa ogrodnika to byłoby świetnie.

Nie mam wampa, a zmiana jest fajna. mniej makro, więcej gry!