Zmiana w regulaminie ?

Zaczęty przez Dysiek, 2013 02 09, 22:12:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dysiek

Hmm czyli była jakaś zmiana w regulaminie tak?
Więc teraz można używać mechaniki na pvm i jak Cie ekipa złapie to tylko 96? I no i za bluzgi na ekipe też tylko 96 a nie ban?
W sumie opłacalny biznes jeśli taka zmiana powstała w regulaminie.

Już nie mówię o recydywie, która miala multum kar za mechanike pvm

Dysiek

widzę około 100 wyświetleń a nikt z ekipy nawet nie stara się odpowiedzieć na to pytanie. Jak widać poruszyłem chyba temat tabu

DzikiHL

Bo nie ma sensu marnować czasu na tego typu tematy.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Dragart

a wiec padles na pvp.... hmm opowiedz nam o tym  ;D

Pollack

Dragart - a poza tym wszyscy w domu zdrowi...?:)

ps. Ashe dalej jest slaba w LoLu?

Dysiek

Nie padłem w pvp, Mówię tutaj o takim zjawisku jak osoby, które wykorzystywały mechanike i obrażały ekipe bez tłumaczenia dostawały bany a kiedy podobna sytuacja się trafia jest tylko 96? więc grzecznie pytam czy były jakieś zmiany w regulaminie

AsYlum

Cytat: Dysiek w 2013 02 10, 15:28:34
Nie padłem w pvp, Mówię tutaj o takim zjawisku jak osoby, które wykorzystywały mechanike i obrażały ekipe bez tłumaczenia dostawały bany a kiedy podobna sytuacja się trafia jest tylko 96? więc grzecznie pytam czy były jakieś zmiany w regulaminie

Piszesz pytanie na zasadzie ktoś, coś gdzieś kiedyś. Sprecyzuj lub napisz po prostu pytanie do któregoś z adminów konkretne to Ci odpowiedzą.
<uninitialized object>

mae

I z kim ty bedziesz gral na pvp, jak ci pobanuje LoA? ;)

Hexin

nisko upadłeś żeby wypłakiwać na forum bany dla przeciwnych frakcji.

Pollack

Od siebie - bardzo ogolnie dodam tylko. Po pierwsze od razu zaznaczajac - nie zalezy mi na zadnych banach stalych dla kogokolwiek. Dla mnie strata kazdej jednostki z serwera jest in minus. Wiec nie idzcie ta droga drodzy nad-interpretujacy.

Rzecz w czym innym - chodzi o to ze wykorzystywanie mechaniki to jakas tam forma jednak cheatowania & robienie wspolgraczy w przyslowiowego ch.... - i zwykle byla karana "nieco" ostrzej (ex. czasowe bany na 28 dni, czesciowy przepadek majatku, etc). Po prostu 96 godzin sprawia ze takie cos moze zaczac sie oplacac i chyba nie chcemy zadnych precedensow w tej materii (co sie juz stalo to sie stalo).

Hexin - a co do tego, co jest niskie - to ja Ci powiem ze to co bylo pozniej "wyryczane", bylo dopiero bardzo niskie. Wiec jesli wiesz o czym mowie - to proponowalbym juz sobie odpuscic komentarze w tym stylu...

Hexin

Nie brałem udziału w całym "zajściu", więc nie wiem o czym mówisz.
Swoja drogą wrzucanie w moba itemów tak by nie grabił jest mechaniką, ale nie pomaga zbytnio w ubiciu go. Jeśli chcecie wymierzać sprawiedliwość za takie "łogromne mechaniki" to połowa chaosu powinna być dawno skasowana za kopiowanie skór/mountów i przekazy między sobą kont. Gorsze wałki przechodziły na tym serwerze (nawet bluzgi eola na licho), więc wasze płakanie na małe kary dla LoA są zwykłym hejtem i wyrazem waszej niemocy, skoro dopuszczacie się takiej hipokryzji.

growin

:O

Zablokować mobka można mimo chodem, ale żeby napchać go itemami, to już nieźle trzeba mieć na bani. Baa, trzeba kombinować i używając czegoś takiego tłumaczenie typu "przez przypadek" nie ma totalnie sensu :D

W sensie rozumuję to tak: ogarnęliście buga i cisneliście na maxa, gdybyście znaleźli buga na klonowanie/dodawanie statów w/e byłoby niby inaczej? :D Ostry bugery!
Ja za posiadanie itemów z buga dostałem czasowego bana + wipe, prawie jak jail ^^
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

shyna

ja dostalem bana za screena z euo i co? bedziemy sie licytowac?

growin

shyna - nie o to przecież chodzi - wyżej Hexin napisał o uprzywilejowanych ludziach z chaosu.

Rzeczywiście mogłem dostać perma i cieszę się, że nie dostałem. Chodzi tylko o to, że niektórzy tu piszą nieprawdę, bo liczą na niewiedzę czytających ;(

edit.
Wydaje mi się, że powinna być większa jasność jeśli chodzi o kary. Tyle :)
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Tinerot

Wydaje mi się, że większa jasność nie jest potrzebna, bo są zapisy w regulaminie w których każda sprawa traktowana jest indywidualnie i żadna jasność regulaminowa tutaj Wam nie pomoże. Te indywidualne sprawy to m.in. mechanika pvm, mechanika przedmiotów, rzemiosła, multiacc oraz łączenie życia postaci. Dysan na pewno coś o tym wie, bo gdyby nie indywidualne traktowanie to sam by tu nie grał. Dlatego dziwię mu się, że w ogóle zakłada temat.

Wrzućcie czasem na luz.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?