Zabranie koloru skorki.

Zaczęty przez naturel, 2013 04 04, 12:49:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

naturel

Chcialem sie dowiedziec kto i na jakiej podstawie zmienia kolor skory postaci ktora od 8 lat miala unikalny kolor skory ktory sobie wyklimacila??

W dodatku bez jakiegokolwiek info i wytlumaczenia?
Cytat: TinerotMoja sugestia: Znajdź sobie pracę, hobby albo dziewczynę.
Dobrze szefie! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BUT! The main award goes toooo...... :
Cytat[20:23] <Fel> TY chyba zyjesz w swiecie ultimy

Gofer

Oczywiście nie użyłeś .rasa ?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

DzikiHL

Podejrzewam, że wiem o kogo chodzi. Podaj na PW nazwe postaci, chyba że się nie wstydzisz.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

naturel

Cytat: Gofer w 2013 04 04, 12:58:28
Oczywiście nie użyłeś .rasa ?

Nie, nie użyłem... ale naśmiewałem się z LoA w grze - mówię serio - czyżby przypadek?

naturel

absolutnie żaden spisek... ciekawe też że od członka LoA (gracza) dowiaduje się że ponoć miałem 12h jaila (akurat nie logowalem przez 2 dni wiec nie mam mozliwosci tego sprawdzic).

..... od gracza który 15min wczesniej wpieprzyl sie na pvm z kolega i bez powodu (powod: "za przeszkadzanie" o.O) zabil postac non-pvp...

No ale powod pewnie uzasadniony bo w koncu jakim prawem bylem na PvM? Przeciez niezle im przeszkodzilem ze bylem tam gdzie oni akurat sobie przyszli po fraga.

A moze to juz ekipa = LoA i trzeba patrzec na kamien gildii do kogo po info a nie na strone?

AsYlum

Cytat: naturel w 2013 04 04, 13:41:25
absolutnie żaden spisek... ciekawe też że od członka LoA (gracza) dowiaduje się że ponoć miałem 12h jaila (akurat nie logowalem przez 2 dni wiec nie mam mozliwosci tego sprawdzic).

A moze to juz ekipa = LoA i trzeba patrzec na kamien gildii do kogo po info a nie na strone?

Ezin ochłoń bo głupoty gadasz.
<uninitialized object>

naturel

Cytat: AsY!um- w 2013 04 04, 13:42:36

No to dlaczego GM usunal moich kupcow (ok, niech bedzie ze na prosbe burmistrzow), zloto z nich przepadlo (a powinno wrocic do banku) i bezczelnie zabrano mi skore ktora dostalem uczciwie za RPG i questa?

A wszystko to bez jakiegokolwiek komunikatu, rozmowy, info... W dodatku ktos mi zrobil z postaci MURZYNA!

ubee

Tinerot

(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

AsYlum

Cytat: naturel w 2013 04 04, 13:44:31
Cytat: AsY!um- w 2013 04 04, 13:42:36

No to dlaczego GM usunal moich kupcow (ok, niech bedzie ze na prosbe burmistrzow), zloto z nich przepadlo (a powinno wrocic do banku) i bezczelnie zabrano mi skore ktora dostalem uczciwie za RPG i questa?

A wszystko to bez jakiegokolwiek komunikatu, rozmowy, info... W dodatku ktos mi zrobil z postaci MURZYNA!

Zgłoś się po ludzku do któregoś z adminów. Pewnie nie było Cię online więc nie było z kim pogadać. Złoto zwykle nie znika, chyba, że upchniesz tam 10 mln i liczysz na to, że magicznie Ci się to zmieści w jednym plecaku który zwraca kupiec. Zamiast robić aferę może po prostu wyjaśnij sprawę?
<uninitialized object>

Zyzio

Nie sluchaj Asyla, on jest z LOA. Rob raban, niech caly swiat sie dowie o tej razacej niesprawiedliwosci  :D
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Raaban

Nie uzwaj imienia pana boga swego na daremnie.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

AsYlum

Cytat: Zyzio w 2013 04 04, 14:05:27
Nie sluchaj Asyla, on jest z LOA. Rob raban, niech caly swiat sie dowie o tej razacej niesprawiedliwosci  :D

Jestem z BP i to tego pierwszego.  :-[
<uninitialized object>

naturel

Najlepiej to napisze do Dhagta ze za nabijanie się z jego gildii ktoś mi zabrał artowy kolor skórki... na bank mi pomoże.

Hexin