Czy to już naprawdę koniec DM?

Zaczęty przez Gazik, 2013 06 16, 12:50:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gazik

Czuję pustkę w sercu na myśl że to już koniec ostateczny serwera DM...

A właśnie miałem podlać kwiatki :(
"Pije wodę z kałuży, napierdala mieczem i ma gdzieś telefonie komórkową"

Lindi

Hyh, ja wczoraj spakowałam arty do banku (żeby ich nie stracić podczas mojej nieobecności) i zwinęłam kupca ;p Chyba trochę bez sensu patrząc co się właśnie stało ;)
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

dawiss

arvour limbby

lol a ja sie glowie czemu mi gra nie smiga;(( a chcialem isc na mapki:((

Hektor

no niestety nie ma sensu utrzymywac server dla 15 online

Tinerot

Online nie ma w tym wypadku większego znaczenia.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Evilas

po przeczytaniu naglowka i kilku pierwszych slow spojrzalem na kalendarz, czy aby na pewno dzis jest Prima Aprillis... niestety nie :<

Rudus

Ktos pamieta ten tekst Kapa/Alkusa/jeszcze jakiegos naszego wybitnego pisarza DM/ gdy po raz pierwszy padlo DM ? O tym co dzialo sie w sosarii jak juz nie bylo graczy ?
Wydaje mi sie ze ten tekst stal sie znow aktualny :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Tarantio

dawiss

Cytat: Evilas w 2013 06 16, 17:58:45
po przeczytaniu naglowka i kilku pierwszych slow spojrzalem na kalendarz, czy aby na pewno dzis jest Prima Aprillis... niestety nie :<

Pewnie Asyl nie zmienial kartek w kalendarzu...

Glor

teraz bedziemy czekac na DM III  :D
fajnie bylo, dm 2 mialo swoj klimat super graczy ekipa tez robila co mogla  w swej mocy za co trzeba podziekowac.
Jak wiemy nic nie trwa wiecznie trzeba sie z tym pogodzic :) .

KAroln

brawo loa doprowadzilo do upadku
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

AsYlum

<uninitialized object>

Felixor

Asyl teraz powstaje zatem pytanie... Skoro Ty rezygnujesz to co z calym oskryptem,danymi servera (postacie,dobytek itp)? Czy znajdzie sie ktos chetny to przekazesz mu to? Czy po prostu zostaje jako DM - projekt zakonczony i wszystko zostaje nie do przekazania?
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

GOB

*bez wycieczek osobistych proszę*

Szkoda ze serw padl, mimo ze od pol roku nie chcialo mi sie zalogowac(do grania na DM potrzeba jednak weny ktora mi umknela ostatnimi czasy) to szkoda mi, jednak kilka lat poswiecilem na ta gre.

PS. ciekawe kiedy goq VF postawi na nowo rotfl.
bleeee