Wierny czy lucznik?

Zaczęty przez baksi80, 2013 11 11, 17:17:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

baksi80

Witam mam pytanie
Chce przerobić wiernego na lucznika z oswajaniem powiedzcie prosze czy to ma jakieś sens?
Dziękuję z góry za pomoc

Raaban

Jak na moje to łucznik jest dużo ciekawszy, chyba największy wachlarz specy, bola mega dmg na dużym pvm, a wierny to tylko wierny pucha i tyle.
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Zyzio

Ma to duzo sensu pod warunkiem ze przyjmiesz do wiadomosci ze podczas spotkania z wiernym ten zmasakruje twojego lucznika na pulpet.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

DzikiHL

Czy aby na pewno da się ustawić łucznika na tyle blisko od swojego pupila by móc go leczyć i strzelać zarazem?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Raaban

Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

kwiatek

tak, da, taki build ma Savek :)

Havv0c

A ja sie tak z czystej ciekawosci chce zapytać: jakie waszym zdaniem jest "najprzyjemniejsze" połączenie z tamerem? Szaman, berek, łucznik, może psionik? Może jeszcze co innego? Z czystej ciekawości pytam bo już kiedyś się nad tym zastanawiałem ;)
Never Give Up.

kwiatek

Szaman, nie ma nic ponadto. *czuje zbliżające się święta i wysyp tamerów*

Jackob

Cytat: DzikiHL w 2013 11 11, 17:52:19
Czy aby na pewno da się ustawić łucznika na tyle blisko od swojego pupila by móc go leczyć i strzelać zarazem?

Specjalnie pod to była zmiana wydłuzenia zasiegu weterynarii o jedno pole.

Zgadzam sie z Rabaanem, łucznik jest ciekawszy z tytułu wielu róznych speców, taktyk , ciagłego ruchu. Wierny to typowy tank.

Kto co lubi.

KarlaK

Do typowego tanka na PvM to wiernemu daleko... ;)

edit: sprecyzowalem Raabanku

Raaban

Czy ja wiem, dla mnie awatar na pk to fajna sprawa 3 berkow może okładać i nic ;) Albo cała straż Brit :D

Oks:*

Siudi

Baksi: W sensie PVP czy PVM pytasz?

baksi80

Tylko pvm na pvp 0 skila:-)

Akira

Sami znawcy :)
wydaje mi sie, ze wierny w solo-pvm jest duzo lepszy od lucznika.

Raaban

Trudno żeby słuchać Ajona w takich sprawach ;D