Moje odczucia co do zmian.

Zaczęty przez kwiatek, 2013 12 22, 09:14:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

ethanoll

Ja mam tamera bez wety i zmiana tylko w znikomym stopniu mnie dotknęła. Moje odczucia wobec niej również są znikome.
Już gorsza była zmiana, która wszystkim udostępniła kosze, jednorożce, hujrułu (zawsze zależało mi na elitarnych mountach, których byle kto nie dosiądzie). Gorsza też była zmiana, która wprowadziła jeźdźców (o ile jeźdźca kirina kładę zawsze i wszędzie, to jeźdźca hujrułu nie mam szans rozpykać w pojedynkę moim buildem w żaden sposób, muszę wołać młodego berka 6/6 na
pomoc). Wprowadzenie młodych smoków jako mountów było natomiast kapitalne - młody czarny to mój ulubieniec. 
Słowem, trzymam tamę tylko dla widowiskowych mountów. Nigdy nie traktowalem jej jako skila pvm (no, moze przeciwko sfinksom czasem) i jestem z niej zadowolony, choć kosztuje mnie 200 skillcapa (teoretycznie 150, bo woz obsluguje nie tylo tamę, ale też szamana, więc muszę liczyć po 50% na każdy z dwóch skillów.

Moje odczucia co do zmian: ani dobre, ani złe.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Darod

Cytat: Rey w 2013 12 25, 08:21:08
SzczeRZe Cie zapytam:
Darod Ty masz full tamera?
Czy bez sprawdzenia, podsumowales czyjes posty?
Mam full tamera od długiego czasu. Ethanoll nie wiedziałem ze hiryu jest dla wszystkich dostępny chyba gram na innym serwie :D
Po 2 tak jak piszesz ubijasz oswajaniem tylko sfinksy xD więc Tobie to lotto czy będzie uwalony ten skill czy nie.

Telh

Cytat: Jasmine w 2013 12 25, 18:57:45
uwielbiam wypowiedzi ludzi którzy nie mają pojęcia o temacie ;]

btw. wierny, łuk, psion i szaman też czyszczą destard na dps, to że chodzisz w 3 berków to tylko i wyłącznie twoja wina.

a jedna bransoleta raz na pół roku cudów nie czyni.

Edit: no to tamer został troche zabity, godziny koxu wyrzeczeń w skillcapie, fortuna na chimery a teraz wierny wykoxany w tydzien max dwa, w sprzecie za 100k lepiej bije solo, a dps na kilka chimer lezy i kwiczy.

troche beton, bo niedość że tamer był uwalany raz po raz to teraz jest to raczej słaby, drogi, pełny wyrzeczeń skill.

serio?
skoksany str to nie godziny koxu? wez chlopie 1 wiernego powiedzmy 7/7 czy 8/8 a nawet 9/9 i wez swoja 1 chimerke i tluczcie 1 i tego samego moba... ciekawe kto to pierwszy go zsoluje przy MNIEJSZYCH kosztach (mixy, bandy, regi, ogole WSZYSTKO).

growin

Telh to teraz weź tego tamera 6/6/6 i zobacz, ile te godziny mu dadzą pod gongiem ;]

nie ma co porównywać statów ze skillami.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Jasmine

Cytat: Telh w 2013 12 27, 19:04:56

btw. wierny, łuk, psion i szaman też czyszczą destard na dps, to że chodzisz w 3 berków to tylko i wyłącznie twoja wina.

Edit: no to tamer został troche zabity, godziny koxu wyrzeczeń w skillcapie, fortuna na chimery a teraz wierny wykoxany w tydzien max dwa, w sprzecie za 100k lepiej bije solo, a dps na kilka chimer lezy i kwiczy.

troche beton, bo niedość że tamer był uwalany raz po raz to teraz jest to raczej słaby, drogi, pełny wyrzeczeń skill.

serio?
skoksany str to nie godziny koxu? wez chlopie 1 wiernego powiedzmy 7/7 czy 8/8 a nawet 9/9 i wez swoja 1 chimerke i tluczcie 1 i tego samego moba... ciekawe kto to pierwszy go zsoluje przy MNIEJSZYCH kosztach (mixy, bandy, regi, ogole WSZYSTKO).

Wierny, oczywiście.

Mam wiernego i mam tamera szamana i po zmianach, Wierny ma lepiej i sie go szybciej i łatwiej koxa bo od 6/6 (tydzien koxu) juz solujesz smoki bez problemu.

a koszty, oczywiscie taniej ma wierny, bo chimera kosztuje 2kk, magiki do wety tez nie mało.

i jakbyś nie zauważył siła to stat a tamerka to skill, więc raczej nieporównywalne.
(i tak inta sie koxa dłużej więc twoj argument troche umarł).

off: masz tamera? czy piszesz coś co tata marcina powiedział albo swoje własne konfabulacje bądź zasłyszane plotki?

Telh

Cytat: Jasmine w 2013 12 27, 19:17:22
Cytat: Telh w 2013 12 27, 19:04:56

serio?

Wierny, oczywiście.

Mam wiernego i mam tamera szamana i po zmianach, Wierny ma lepiej i sie go szybciej i łatwiej koxa bo od 6/6 (tydzien koxu) juz solujesz smoki bez problemu.

a koszty, oczywiscie taniej ma wierny, bo chimera kosztuje 2kk, magiki do wety tez nie mało.

i jakbyś nie zauważył siła to stat a tamerka to skill, więc raczej nieporównywalne.
(i tak inta sie koxa dłużej więc twoj argument troche umarł).

off: masz tamera? czy piszesz coś co tata marcina powiedział albo swoje własne konfabulacje bądź zasłyszane plotki?
kto kaze kupowac? mozna stamowac.
co z tego ze sila to stat a tamerka to skill, jedno i drugie koksasz i poswiecasz na to czas.
a tak offtopowo mojej matki ojca brat ma :< po prostu sram juz tymi placzami, ktore tylko na prywatnych serwerach uo wystepuja bo banda niedorajd ma za ciezko bo go uwalili...

Jasmine

swoim ostatnim postem do końca mnie przekonałeś że nie ma sensu dalej prowadzić tej dyskusji gdyż nie masz zielonego pojęcia o tym jak wyglądał i jak wygląda teraz tamer.

Guardian

Mam prośbę. Mógłby ktoś zamknąć już tą żenuę?