Liki a inne frakcje

Zaczęty przez Dysiek, 2014 01 22, 21:43:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dysiek

Wiem, że jakiś czas temu jak liki udzielały się w pvp bratając się z innymi frakcjami to karą za to było odwilczenie.
Na jakiej zasadzie to teraz działa ? Są jacyś wybrani, którzy mogą wszystko a inni nie?

kwiatek

teorie spiskowe Dysana vol. 32857138

wilki nie udzielają się pvp z innymi frakcjami, jest na to odgórny zakaz nałożony przez ekipę i same wilkołaki

nie ma żadnych wybranych, nie wiem czemu, ale to twój najczęstszy problem i argument na wszystko O.o

Dysiek

Cytat: kwiatek w 2014 01 22, 22:08:26
teorie spiskowe Dysana vol. 32857138

wilki nie udzielają się pvp z innymi frakcjami, jest na to odgórny zakaz nałożony przez ekipę i same wilkołaki

nie ma żadnych wybranych, nie wiem czemu, ale to twój najczęstszy problem i argument na wszystko O.o

ciebie nie pytam o zdanie i to żadna teoria spiskowa po prostu zwykłe pytanie. tak na prawdę pytanie jest skierowane tylko do ekipy a nie do graczy,

kwiatek

to nie czaje po co zadajesz pytanie na forum publicznym skoro jak ktoś ci rzetelnie odpowiada to masz z tym problem ;)

Dysiek

Cytat: kwiatek w 2014 01 22, 22:19:12
to nie czaje po co zadajesz pytanie na forum publicznym skoro jak ktoś ci rzetelnie odpowiada to masz z tym problem ;)

Bo zdanie ekipy zmienia się tak jak pogoda w PL dlatego chce się utwierdzić w przekonaniu, że dalej taki zakaz istnieje albo i nie.

Hektor

Cytat: Dysiek w 2014 01 22, 21:43:21
Wiem, że jakiś czas temu jak liki udzielały się w pvp bratając się z innymi frakcjami to karą za to było odwilczenie.
Na jakiej zasadzie to teraz działa ? Są jacyś wybrani, którzy mogą wszystko a inni nie?

a z kim biegają liki?

Dysiek

A kto powiedział, że z kimś biegają ?

Gucio

Już widzę, że LoA się odzywa, to chyba mają coś na sumieniu!  ;D

mae

Skomunikuj sie z opiekunem wilkow (Nairu) i ocal nas od flejmu ;)