Polityka artefaktów

Zaczęty przez Smocza, 2014 01 27, 20:49:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

nie mam artów
moja postać to jeden czysty artyzm

choć mam pomysł na kreatywne wykorzystanie fabularne medalionu, ale... ^^
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Gucio

Cytat: Gofer w 2014 01 29, 14:25:57
nie mam artów
moja postać to jeden czysty artyzm

choć mam pomysł na kreatywne wykorzystanie fabularne medalionu, ale... ^^

Bo Ty miales paragony.

Maelui

mhm ;] ja tam problemow z artami nie mam jakos

medalionu tylko ni mam

Tinerot

Mi się obecny system względnie podoba. Względnie, bo mam dość sporą tolerancję w tym temacie i nie robi mi wielkiej różnicy ile np. PH jest rozdawanych za questy, czy kto ile dostał eosów za ostatni event.

Czemu jest mało artów ubraniowych blessed? Bo chcielibyśmy raz na jakiś czas zobaczyć gracza, który ich nie ma . Co już teraz jest trudne. Dlatego bardzo naciskam na czasowe arty ubraniowe z planowanych konkursów, i "innych takich", dlatego wsparlismy księgi klątw i błogosławieństw i gadające przedmioty, dlatego są PH na staty, dlatego (...). Żeby jednocześnie utrzymać niski poziom frustracji typu "on ma arta" i niską liczbę samych artów. Żeby świat erpegowców i graczy którzy generalnie grają w multi a nie single (czyli np. uczestniczą w massquestach) był barwny, ciekawy, ale nie był kolorowo Blogoslawiony.

Cytat: sinA tak z ciekawosci, mozna dowiedziec sie, co jest?
Własna grafika i kolor zmiennokształtnego. Medalion przemiany. Własny kolor i imię demona magowskiego. Ducha natury. Sprawy około-wilkolacze. Personalna peruka (+ kilka fajnych zabawek dla złodziei). Personalna grafika i wygląd awatara wiernego. Ograniczony recall z szamanizmu. To w sumie nie wszystko, ale tak na pierwszy rzut oka chyba większość.

Tak przy okazji: dla mnie osobiście toga z kapturem to jak trampki za 10zł. Każdy w nich kopał piłkę, ale chyba nikt nie powie, że to ekstra buty. Błogosławiona i z kolorem to trampki converse. Fajne i z logiem, ale wciąż trampki... ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Hexin

arty w ubraniach nie powinny być rozdawane zbyt często. Jeden na postac wystarczy i niech to nie bedzie toga z kapturem....
Jednak za konkursy/turnieje itd przydałyby się jakieś małe, mizerne, statuetki, które mozna sobie zablokować w domku na pamiątkę. Coś jak półka z pucharami. Po to chyba są domki :P

sin

Cytat: Tinerot w 2014 01 29, 15:58:39
Tak przy okazji: dla mnie osobiście toga z kapturem to jak trampki za 10zł. Każdy w nich kopał piłkę, ale chyba nikt nie powie, że to ekstra buty. Błogosławiona i z kolorem to trampki converse. Fajne i z logiem, ale wciąż trampki... ;)
No jasne. Ale kazdy kto smiga w ekstra butach zaczynal od noszenia trampek. ;-)
A poza tym to mnostwo ciekawych nagrod do uzyskania. Swietnie, swietnie.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Ropuch

Można dostać inny Avatar do dla postaci z umiejętnością wiernym? Może być to dowolna skórka z UO?
<saxas> teraz na pvp liczy sie mag
<saxas> na dm nie ma lepszych i gorszych graczy pvp
<saxas> sa bardziej i mniej skoxani

Tinerot

Technicznie dowolna grafika i dowolny kolor, ale technicznie można nosić magiki +500. Ograniczają Cię scenarzyści.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Jasmine

ta wy tu o artach a niektórzy błagają o głupiego questa czy chociaż event i się doprosić nie mogą :P (płacze cicho w kącie)

Gucio

Cytat: Tinerot w 2014 01 29, 18:08:29
Technicznie dowolna grafika i dowolny kolor, ale technicznie można nosić magiki +500. Ograniczają Cię scenarzyści.

To jak tam z moim +10 do mądrości na stałe?  8)